Smartphones en Tablets Kopen 2016-12-05T19:48:35+00:00
naar de webshop

Altijd nieuwe scherp geprijsde smartphones en tablets op voorrad!

Kies uit meer dan duizend verschillende goedkope GSM en tablets accessoires!
naar de webshop
Al 18 jaar is de belangrijkste missie van ons bedrijf om al onze klanten tevreden te houden. Dit betekent dat wij alle producten in ons assortiment zo goedkoop mogelijk aanbieden en hiernaast ook nog een goede service bieden. MidiMedia laat u namelijk nooit in de kou staan. 
Via onze blog proberen wij u zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van telecom en elektronica zoals smartphones en tablets.
Naast de nieuwe smartphones en tablets verkopen wij in de rubriek “Outlet” ook de refurbished producten. Dit betekent dat u qua uiterlijk niet van nieuw te onderscheiden een gereviseerde smartphone of een tablet voor een lage prijs kunt kopen. Wilt u als bedrijf de kosten besparen en zijn de huidige smartphones en tablets van uw werknemers aan de vervanging toe? Goedkope refurbished smartphones en tablets van MidiMedia kunnen hier een goede oplossing voor zijn.  
Midimedia levert ook aan bedrijven. Alle bedrijven die de zakelijke aankopen willen doen bij midimedia.nl kunnen hier een offerte aanvragen .

De Laatste Blog Artikelen, Smartphones en Tablets Nieuws

De Refurbished telefoon: goede kwaliteit voor een lage prijs

december 12th, 2017|0 Comments

De refurbished telefoon is van goede kwaliteit voor een lage prijs. Een refurbished smartphone is altijd goedkoper dan als je hetzelfde exemplaar nieuw koopt. Dit terwijl een refurbished telefoon meestal niet van nieuw te onderscheiden is.

iPhone 8

september 21st, 2017|0 Comments

Wat zijn de verschillen tussen de opvolger van iPhone 7 en iPhone X? Wat zijn de verschillen tussen iPhone 8 en zijn voorgangers? Welke iPhone zal ik dus kopen en hoe te beslissen?

Honor 9 komt in juli uit in Nederland

juni 30th, 2017|0 Comments

Honor 9 Honor 9 komt naar Europa voor een adviesprijs van €429,- Naar verwachting komt [...]

iOS11 verschijnt in het najaar van 2017

juni 20th, 2017|0 Comments

iOS11   Apple komt met een nieuwe software update iOS11. In het najaar van 2017 komt [...]