Galaxy Tab A7 Lite

Galaxy Tab A7 Lite

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Samsung Galaxy Tab A7 Lite WiFi T220 32GB Grijs

De Samsung Galaxy Tab A7 Lite Wifi Grijs is een voordelige tablet die veel tablet biedt voor weinig geld. Zo heeft deze tablet een mooi 8.7-inchdisplay en een chip waarmee je alle digitale taken eenvoudig uitvoert. Deze tablet heeft 32GB aan opslagruimte.

Deze opslag is ook uit te breiden, met een microSD-kaartje. Zo heb je altijd ruimte over. De behuizing van de tablet is helemaal gemaakt van aluminium, wat de tablet een luxe uiterlijk geeft. Je laadt de tablet op met een USB-C kabel.

Een tablet voor elk

De Galaxy Tab A7 Lite is te gebruiken voor de alledaagse digitale zaken. Zo check je je e-mail, browse je op het internet of speel je een mobiel spelletje. Ook gebruik je de A7 Lite goed voor het bekijken van videos dankzij het mooie display.

Met beveiligde kindermodus

Ook is de Galaxy Tab A7 Lite de ideale tablet om je kinderen mee de digitale wereld te laten ontdekken. Deze tablet heeft namelijk een speciale modus die al hun favoriete spelletjes in een overzichtelijk en vrolijk menu laat zien. Ook hou je eenvoudig grip op de speeltijd!

Uitbreidbare opslag

Het opslaggeheugen van de Galaxy Tab A7 Lite is uitbreidbaar met een microSD-kaartje. Zo heb je altijd ruimte over om bijvoorbeeld video's en foto's op te slaan. De Tab A7 Lite heeft van zichzelf 32 gigabyte aan geïntegreerde opslag. Hier passen ook al een hele hoop apps en games op!

Mooi scherm

Het display van de Tab A7 Lite is met 8.7 inch een mooi formaat. Dit is namelijk niet te klein, maar ook niet te groot! Zo blijven menus en tekst altijd overzichtelijk en eenvoudig in gebruik, maar blijft de tablet ook nog lekker handzaam. Het display is voorzien van TFT-techniek voor heldere beelden.

Search engine powered by ElasticSuite