Galaxy Tab A7

Galaxy Tab A7

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Samsung Galaxy Tab A7

In september van 2020 heeft Samsung een nieuwe betaalbare tablet gepresenteerd: de Galaxy Tab A7. Hij is met- en zonder 4G-verbinding beschikbaar. Dit is de WiFi-only variant en hij is beschikbaar met 32GB en 64GB. Daarnaast zijn er drie kleuren: grijs, zilver en goud.

Hij beschikt over een camera op de voor- en achterkant waarmee je snel momenten vastlegt. De Snapdragon 662-processor maakt hem geschikt voor het spelen van simpele spelletjes en alledaagse taken, zoals social media. De vier Dolby Atmos-speakers zorgen voor een helder stereogeluid.

Groot en scherp display

Met een formaat van 10.4 inch heeft het scherm een grote afmeting. Ook heeft hij een resolutie van 2000 bij 1200 pixels, dus beelden worden scherp weergegeven. Zo is het dus geen enkel probleem om te genieten van je favoriete series of films op bijvoorbeeld Disney+ of Netflix.

Genoeg power met de 7040mAh-batterij

De accu heeft een capaciteit van 7040mAh. Afhankelijk van je gebruik is dit genoeg voor een paar uur vermaak. Spelletjes of video's kosten meer stroom dan bijvoorbeeld internetten, dus het ligt eraan waar jij de tablet voornamelijk voor gebruikt!

Uitbreidbaar geheugen

De Tab A7 is verkrijgbaar met 32GB of 64GB opslagcapaciteit. Een deel hiervan wordt gebruikt voor het besturingssysteem en de rest is voor jouw apps, foto's en andere bestanden. Ook is er ruimte voor een geheugenkaartje, dus als je te weinig geheugen hebt is dit uit te breiden.

Geschikt voor alledaagse taken

Dankzij het werkgeheugen van 3GB en de Snapdragon 662-processor is de tablet te gebruiken voor veel apps. Zware apps, zoals 3D-games zijn niet zo geschikt. Simpele spelletjes zijn geen probleem, net als social media en het streamen van filmpjes.

Search engine powered by ElasticSuite