Samsung

Producten 1-24 van 42

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Producten 1-24 van 42

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Samsung Tablets - de nieuwste Galaxy Tab/ Note Android en Windows ATIV Tablet Computers

Samsung heeft in 2010 zijn eerste Tablet computer aan het grote publiek geintroduceerd- de Samsung Galaxy Tab, die draaide op het Android besturingssysteem. Daarna is Samsung gekomen met de Galaxy Note- lijn die ook op het Android besturingssysteem draaide. Hiernaast ging Samsung natuurlijk gewoon door met het maken van nieuwe modellen in de Galaxy Tab- lijn.

In 2013 heeft Samsung ook zijn eerste Windows tablet op de markt gebracht. De Windows 8 tablet- lijn van Samsung heet de Samsung ATIV Tab. Op de ATIV Tab zijn programma’s zoals bijvoorbeeld de Microsoft Office Home en Student 2013 al voorgeinstalleerd. De naam ATIV is volgens Samsung afgeleid van het Latijns woord Vita dat “leven” betekent. Enkele andere Windows tablets van Samsung zijn de Samsung ATIV Smart en de Smart PC Pro.

Met alle tablets van Samsung is het mogelijk om er videogesprekken mee te voeren, internetten, e-mailen, gamen, films kijken, muziek luisteren, bellen en veel meer. Ook zijn de nieuwste tablets van Samsung uitgerust met de beste HD- camera’s, full-HD beeldschermen, de snelste processors en hele sterke accu’s om nog langer van uw Samsung tablet te kunnen genieten.

Of het nou een Android of een Windows tablet computer van Samsung is maakt niet uit. Wij hebben de beste Samsung Tablets aanbiedingen hierboven op een rijtje voor u gezet.

Search engine powered by ElasticSuite