iPad Air (2020) 4th Generation

iPad Air (2020) 4th Generation

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Apple iPad Air 2020 4th Generation

In september 2020 presenteert het Amerikaanse bedrijf Apple de vierde generatie van de iPad Air. Dit model komt met 64GB aan opslagcapaciteit. Net als zijn voorgangers is de iPad Air 2020 een indrukwekkende tablet met zeer goede specificaties.

Een opvallend verschil met eerdere modellen is dat het 2020 model niet langer een homebutton heeft. In plaats daarvan zit de Touch ID verwerkt in het scherm, zodat je nog steeds je toestel kunt beveiligen met je vingerafdruk. Verder heeft hij een groot display van 10.9 inch en een krachtige processor.

Groot 10.9-inchscherm

Het display van de iPad Air 2020 heeft een afmeting van 10.9 inch. Dit is lekker groot en ideaal voor het kijken van films of het spelen van spelletjes. Dankzij de hoge resolutie en uitstekende kleurweergave is je kijkervaring supergoed!

Touch ID

Voorheen had de iPad Air nog een home button. Apple brengt steeds meer apparaten uit zonder deze iconische button, waaronder de vierde generatie van deze tablet. Touch ID zit in plaats hiervan verwerkt in het powerbutton en de schermranden zijn dunner geworden.

64GB opslagcapaciteit

Deze variant komt met een geheugen van 64GB. Vergeleken tablets in dezelfde prijscategorie is dit niet bijzonder veel. Er is geen ruimte voor een geheugenkaart. Als je ruimte tekort komt, kun je gebruikmaken van clouddiensten zoals iCloud.

Krachtige prestaties

Apple staat bekend om efficiënte processors met krachtige prestaties en daar is deze tablet geen uitzondering van. Met een A14-chip speel jij je favoriete spelletjes zonder dat je bang hoeft te zijn van haperingen of lange wachttijden.

Search engine powered by ElasticSuite