Apple iPad

Apple iPad
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Apple iPad Tablets – de nieuwste iOS Tablets en iPad Mini

Apple Inc. is een Amerikaans elektronicabedrijf dat opgericht is in 1976. Bij Apple zijn ze in 1993 begonnen met de productie van hun eerste tablet computer. De eerste iPad werd pas in 2010 geintroduceerd. De Apple iPad is lijn van tablet computers van Apple, die draait op het iPhone OS (iOS) besturingssysteem van Apple. In 2012 is Apple gekomen met alweer de vierde generatie iPad en met de iPad Mini. In 2013 zijn de iPad Air en iPad Mini 2 aan de iPads- collectie van Apple toegevoegd en is Apple ook met de nieuwe kleuren voor deze iPads gekomen. De nieuwe kleuren voor de iPad zijn niet meer White en Black, maar Silver en Space Gray.

In 2014 zijn er de iPad Air 2 en de iPad Mini 3 bijgekomen en kregen we eind 2015 de iPad Mini 4 erbij en een totaal nieuw professioneel model: de iPad Pro. De iPad Pro is tevens de beste en de grootste iPad tot nu toe.

De grafische gebruikersomgeving van een Apple iPad is gebouwd rondom een multi- touch beeldscherm en een virtuele toetsenbord. Ook hebben alle iPads de ingebouwde WiFi en hebben de Cellular modellen van Apple iPad een ingebouwd 4G modem voor mobiel netwerk. Alle iPads beschikken onder andere over een ingebouwde iSight camera om er mee te filmen en videogesprekken mee te voeren, gamen, muziek afspelen, internetten, e-mailen en bellen. Alle iPads draaien op het iOS besturingssysteem van Apple.

Op deze pagina ziet u een overzicht van de nieuwste tablets van Apple en de beste iPad aanbiedingen die op dit moment beschikbaar zijn bij MidiMedia.nl.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat