Bel ons +31 (0)65 888 6054

Dé GSM en Tablets Shop van Nederland!

Onze vermelding op http://keurmerk.info

Sony

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

 • Cogito Classic Silicon Black

  De Cogito Classic Silicon Black is een slim horloge met een combinatie van een klassiek uurwerk en een digitaal display. Deze handige en een goedkope smartwacht kan via Bluetooth v4.0 verbonden worden met alle iPhones, iPads en iPods met iOS 7 of hoger en met alle Android smartphones met Android 4.3 of hoger. Op het display van Cogitowatch Classic zijn de volgende notificaties te zien: Beller ID, SMS, inkomende en gemiste oproepen, e-mails, berichten (WhatsApp, Facebook, Skype, Viber), alarms, batterijindicatie van de telefoon en de kalenderherinneringen. Ook is het mogelijk om met de Cogito Classic de muziek te bedienen, camera te bedienen en kan de stappenteller op de display van deze smartwatch worden weergegeven. Het mooie aan de Cogito Classic smartwatch is dat deze waterdicht is tot 100 meter -10 ATM. Lees review voor de uitgebreide omschrijving van Cogito Classic Silicon Black.

  Meer info
 • Sony SmartWatch 2 SW2 Black

  De Sony SmartWatch 2 SW2 Black is een slimme smartwatch met een 1.6 inch Transflectief LCD- scherm en kan deze worden gekoppeld aan alle smartphones met NFC en Bluetooth, die beschikken over een Android- versie van 4.0 en hoger. Gesprekkenlijsten, e-mails, Gmail, SMS’jes, kalender, Facebook, Twitter en meer zijn allemaal beschikbaar op uw pols. Het horloge beschikt over een IP57 certificaat en is waterdicht tot een diepte van 1 meter en kan tot 30 minuten worden ondergedompeld. Hiernaast is de SW2 maar 9 mm dik, zit deze erg comfortabel op uw pols en ziet deze er modern uit. Lees review voor de uitgebreide omschrijving van Sony SmartWatch 2 SW2 Black. Meer info

 • Sony SmartWatch 2 SW2 Zwart Metalen Band

  De Sony SmartWatch 2 SW2 Zwart Metalen Band is een slimme smartwatch met een 1.6 inch Transflectief LCD- scherm en kan deze worden gekoppeld aan alle smartphones met NFC en Bluetooth, die beschikken over een Android- versie van 4.0 en hoger. Gesprekkenlijsten, e-mails, Gmail, SMS’jes, kalender, Facebook, Twitter en meer zijn allemaal beschikbaar op uw pols. Het polshorloge met de zwarte metalen band beschikt over een IP57 certificaat en is waterdicht tot een diepte van 1 meter en kan tot 30 minuten worden ondergedompeld. Hiernaast is de SW2 Black Metal maar 9 mm dik, zit deze erg comfortabel op uw pols en ziet deze er modern uit. Lees review voor de uitgebreide omschrijving van Sony SmartWatch 2 SW2 Zwart Metalen Band. Meer info

 • Sony SmartWatch 2 SW2 FIFA Edition Brazil

  De Sony SmartWatch 2 SW2 FIFA Edition Brazil voor de voetballiefhebbers is een slimme smartwatch met een 1.6 inch Transflectief LCD- scherm en kan deze worden gekoppeld aan alle smartphones met NFC en Bluetooth, die beschikken over een Android- versie van 4.0 en hoger. De Sony SmartWatch 2 SW2 FIFA Edition Brazil wordt door midimedia.nl geleverd met een extra zwart rubberen polsbandje. Gesprekkenlijsten, e-mails, Gmail, SMS’jes, kalender, Facebook, Twitter en meer zijn allemaal beschikbaar op uw pols. Het horloge beschikt over een IP57 certificaat en is waterdicht tot een diepte van 1 meter en kan tot 30 minuten worden ondergedompeld. Hiernaast is de SW2 maar 9 mm dik, zit deze erg comfortabel op uw pols en ziet deze er modern uit. Lees review voor de uitgebreide omschrijving van Sony SmartWatch 2 SW2 FIFA Edition Brazil.

  Meer info
 • Sony SmartBand SWR10 White

  1 Review(s)

  De Sony SmartBand SWR10 White is een slimme polsband die je activiteiten registreert. Met de Sony SmartBand mis je nooit meer iets omdat deze gaat trillen wanneer je wordt gebeld en berichtmeldingen of andere waarschuwingen op je smartphone ontvangt. De SmartBand trilt ook wanneer je je niet binnen 10 meter van je smartphone bevindt. Op deze manier ben je er zeker van dat je je smartphone nergens meer laat liggen. Ook is de SmartBand waterdicht en kan je voor elke dag zien hoe actief je bent geweest, en waar en hoe je met je wereld hebt gecommuniceerd. Bij deze SmartBand worden er twee polsbandjes geleverd en één Core- eenheid. De Sony SmartBand SWR10 bij MidiMedia.nl verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

  Meer info
 • Sony SmartBand SWR10 Black

  1 Review(s)

  De Sony SmartBand SWR10 Black is een slimme polsband die je activiteiten registreert. Met de Sony SmartBand mis je nooit meer iets omdat deze gaat trillen wanneer je wordt gebeld en berichtmeldingen of andere waarschuwingen op je smartphone ontvangt. De SmartBand trilt ook wanneer je je niet binnen 10 meter van je smartphone bevindt. Op deze manier ben je er zeker van dat je je smartphone nergens meer laat liggen. Ook is de SmartBand waterdicht en kan je voor elke dag zien hoe actief je bent geweest, en waar en hoe je met je wereld hebt gecommuniceerd. Bij deze SmartBand worden er twee polsbandjes geleverd en één Core- eenheid. De Sony SmartBand SWR10 bij MidiMedia.nl verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

  Meer info
 • Sony SmartWatch 2 SW2 Zilveren Metalen Band

  De Sony SmartWatch 2 SW2 Zilveren Metalen Band is een slimme smartwatch met een 1.6 inch Transflectief LCD- scherm en kan deze worden gekoppeld aan alle smartphones met NFC en Bluetooth, die beschikken over een Android- versie van 4.0 en hoger. Gesprekkenlijsten, e-mails, Gmail, SMS’jes, kalender, Facebook, Twitter en meer zijn allemaal beschikbaar op uw pols. Het polshorloge met de zilveren metalen band beschikt over een IP57 certificaat en is waterdicht tot een diepte van 1 meter en kan tot 30 minuten worden ondergedompeld. Hiernaast is de SW2 Black Metal maar 9 mm dik, zit deze erg comfortabel op uw pols en ziet deze er modern uit. Lees review voor de uitgebreide omschrijving van Sony SmartWatch 2 SW2 Zilveren Metalen Band. Meer info

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Sony is al langer bekend met smartwatches en is al in 2010 (toen nog Sony Ericsson) op de markt gekomen met zijn eerste smartwatch: de LiveView Watch. Ter vervanging hiervan lanceerde Sony in 2012 de Smartwatch met een touchscreen. Deze was ook waterafstotend (niet waterdicht) en kon gepaard worden met de meeste Android- smartphones via een Bluetooth- verbinding. Op deze smartwacht konden meldingen worden weergegeven van bijvoorbeeld Twitter, Facebook en SMS. Dit telefoonhorloge maakt gebruik van een flexibele siliconen armband in verschillende kleuren. In september van 2013 lanceerde Sony de SmartWatch 2 (SW2). De SmartWatch 2 kan door middel van Bluetooth verbonden worden met alle smartphones, die beschikken over de Android- versie 4.0 en hoger. Ook introduceerde Sony de One-Tap Bluetooth pairing via NFC in de SW2. De Smartwatch 2 is overigens ook waterbestendig en kan tot 30 minuten 1 meter onder water blijven. Mede hierdoor is de Sony SmartWatch IP57 gecertificeerd. De moderne SmartWatches van Sony beschikken over vele applicaties en mogelijkheden. Ook zijn de telefoonhorloges van Sony goed geprijsd in vergelijking met andere merken. Op deze pagina ziet u een overzicht van alle Sony SmartWatches in ons assortiment.