SmartWatches

Categorieën

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Xiaomi Mi Band 3 Black

    Special Price € 25,00 Regular Price € 29,95
    Niet op voorraad

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een SmartWatch is een digitaal polshorloge die veel verder reikt dan alleen het waarnemen van tijd. Waar vroege modellen van een Smart Watch beperkt waren met functies zoals calculator en spelletjes, mag de moderne SmartWatch gerust "een draagbare computer" worden genoemd. Vaak worden deze smartwatches vergeleken met PDA. Er zijn veel verschillende soorten smartwatches op de markt en beschikken vele alleen over de mobiele apps, terwijl de nieuwste SmartWatches op een mobiele besturingssysteem draaien. Deze functioneren dan ook als draagbare mediaspelers en kan er via een Bluetooth headset geluisterd worden naar FM- radio, muziek en kunnen er zelfs video's op worden gekeken. Met de nieuwste SmartWatches kan worden gebeld en kunnen de gesprekken worden beantwoord. De horloge telefoons hebben de volledige functionaliteit van een telefoon en worden deze de Watch Phone genoemd.
De nieuwste SmartWatches- Watch Phones kunnen functioneren als een camera, horloge, compass, chronograph, accelerometer, thermometer, altimeter, barometer, calculator en als GPS navigatie en beschikken deze over een touch screen. Ook kan de accu van Watch Phones en SmartWatches worden opgeladen en kan van sommige horloge telefoons d.m.v. een microSD kaart zelfs het geheugen worden uitgebreid.
SmartWatches en Watch Phones kunnen communiceren met een draadloze headset, heads-up display, insuline pomp, microfoon, modem, of andere apparaten. Sommige SmartWatches hebben de "sport watch" functionaliteit en kunnen worden gebruikt bij het trainen, duiken of bij de Outdoor sporten. Sommige van deze sport smartwatches bevatten funties zoals rondetijden/ snelheid meten, GPS tracking unit, Route tracking, duikcomputer, begeleiding op basis van hartslag en veel meer.

Search engine powered by ElasticSuite