Redmi Note 11S

Redmi Note 11S

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Xiaomi Redmi Note 11S 

Word jij ook zo moe van al die gigantische telefoons tegenwoordig? Dan heeft Xiaomi iets interessants voor jou! De Xiaomi Redmi Note 11S  is namelijk een compacte smartphone met een scherm van 6,43 inch groot. Hierdoor is de telefoon makkelijk vast te houden en past hij in elke broekzak.

Het toestel van Xiaomi heeft een scherm met een verhouding van 20:9 en heeft een resolutie van 2400x1080. Doordat het display lekker compact is, is de pixeldichtheid nóg hoger! Zo is tekst en beeld lekker scherp. De batterij van de Xiaomi Redmi Note 11S heeft een capaciteit van 5.000mAh.

Ruime accu

Ben jij een “heavy user” en gebruik je je smartphone de gehele dag door? Kies dan voor een telefoon met een accu capaciteit van 4000 tot 5000 mAh zodat je de dag eenvoudig haalt zonder te hoeven bijladen. Als je telefoon leeg is, dan wil je er natuurlijk zo snel mogelijk weer gebruik van kunnen maken. Gelukkig duurt het laden van de Xiaomi Redmi Note 11S nooit lang duur de snellaadfunctie.

Veel creatieve mogelijkheden

De vierdubbele camera achterop dit toestel zorgt ervoor dat je altijd paraat bent voor de juiste foto. De 108-megapixelhoofdcamera zorgt er voor dat jij in de meeste situaties mooie en scherpe foto's maakt.. Verder beschikt de Xiaomi Redmi Note 11S over een ultra-groothoeksensor van 8 megapixel, een 2-megapixel macrolens en als kers op de taart nog een dieptesensor. De 16-megapixelsensor aan de voorkant van het toestel maakt leuke selfies.

Hoge verversingssnelheid

90Hz is de vernieuwingsfrequentie waarmee beelden op het scherm worden afgebeeld. Een monitor met een verversingssnelheid van 90Hz toont beelden 90 keer per seconde. Hoe hoger de verversingssnelheid, hoe minder ‘motion blur’ en hoe beter de beeldkwaliteit. Dit komt er op neer dat de beelden op dit scherm erg vloeiend in elkaar over lopen en je minder last zult hebben van haperingen.

Mooi scherm

Deze smartphone zorgt ervoor dat zwarte kleuren ook echt pikzwart zijn. Dit wordt mogelijk gemaakt door gebruik van een AMOLED scherm, waarbij elke individuele pixel uitgeschakeld kan worden. Dit display heeft een doorsnede van 6,43. Het past dus nog steeds in je broekzak, maar is wel groot genoeg om prettig een film te kijken. We doen steeds meer op onze smartphones. Met het full-HD display wordt het kijken naar je scherm een stuk plezieriger.

Handige software en vingerafdrukscanner

Android is wereldwijd de meest populaire OS, en niet zonder reden. Een van de grootste voordelen voor de gemiddelde gebruiker is de customizable UI, design je gebruikersinterface zoals jij zelf wilt! Het ontgrendelen van deze telefoon van Xiaomi is erg simpel. Je legt je vinger op de sensor aan de zijkant en je kan je telefoon zo gebruiken.

Search engine powered by ElasticSuite