Redmi 9T

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Xiaomi Redmi 9T 

De Xiaomi Redmi 9T is een betaalbare smartphone met een lekker uitgebreide set aan camera’s. Ook beschikt de Redmi 9T over een groot Full HD+-display en een grote batterij van 6000mAh. Deze smartphone biedt dus veel waar voor je geld!

De Redmi 9T heeft 64GB/128GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen en 4GB aan werkgeheugen. Het grote display loopt aan de boven- en zijkanten van rand tot rand en de donkergrijze behuizing is gemaakt van hoogwaardig kunststof.

Vier cameralenzen

De Redmi 9T gebruikt aan de achterkant vier verschillende lenzen. Elke lens blinkt uit in een andere situatie en zo maak jij altijd mooie foto’s! Naast de primaire 48-megapixelcamera beschikt de Redmi 9T over een macrolens, die goed werkt voor gedetailleerde close-ups.

Verder heeft de Redmi 9T Grijs een ultragroothoeklens, die juist heel veel van de omgeving in beeld krijgt. Dit is bijvoorbeeld handig bij grote groepsfoto’s, zodat je iedereen in beeld krijgt. Ten slotte heeft deze smartphone een dieptesensor, die je gebruikt voor portretfoto’s met een scherptediepte-effect.

Groot Full HD+-display

De Xiaomi Redmi 9T Grijs komt met een groot 6.52-inchdisplay met een resolutie van 2350x1080. Dit is lekker groot, maar door de kleine schermranden ligt de smartphone toch lekker in de hand. Door de grootte van dit scherm gebruik je de Redmi 9T goed voor het kijken van video’s.

Grote batterij met snelladen

De batterij van de Redmi 9T heeft een capaciteit van wel 6000mAh. Hierdoor gaat deze telefoon gemakkelijk een hele dag mee op één batterijlading. Sterker nog, het zal vaak voor komen dat je nog flink wat lading overhebt aan het eind van de dag!

Doordat de accu zo groot is, duurt het volledig opladen ook wat langer. Gelukkig ondersteunt de 9T snelladen. Zo laadt je telefoon toch nog lekker snel op, wat er voor zorgt dat je met een uurtje opladen weer een lange tijd vooruit kunt!

Uitbreidbaar opslaggeheugen

Met de 64GB/128GB aan opslag van deze variant van de Redmi 9T ga je een lange tijd vooruit. Mocht de opslag toch vol raken, dan is deze gelukkig gewoon uit te breiden met een micro-SD-kaart! Zo sla je al je apps, foto’s en video’s gewoon lokaal op.

Search engine powered by ElasticSuite