Redmi 9C

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Xiaomi Redmi 9C 128GB Blauw

    Aanbiedingsprijs € 159,00 Normale prijs € 249,00
    Niet op voorraad

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Xiaomi Redmi 9C 

Deze Xiaomi Redmi 9C van Xiaomi is bedoeld om je te voorzien in de basisfuncties van een smartphone. Dit toestel heeft geen onnodige extras, maar doet gewoon waarvoor hij bedoeld is. Op het internet rondkijken en door je social media browsen is waar deze telefoon goed in is!

Voor de lage prijs krijg je een smartphone met een prima 6,53-display, een grote 5.000-batterij en [ROM] aan opslaggeheugen. Dat is meestal voldoende voor flink wat fotos en videos, en dan is er ook nog ruimte voor een hele hoop leuke apps.

Doordat je je vingers achter je telefoon hebt, ontgrendel je je telefoon razendsnel.

Het ontgrendelen van je telefoon wordt een stuk eenvoudiger met een vingerafdruk sensor aan de achterkant van je telefoon. Doordat je altijd al je vingers achter je telefoon hebt, ontgrendel je je telefoon razendsnel.

Fotos en filmpjes worden scherp afgebeeld.

De Xiaomi Redmi 9C heeft een HD display, zo worden jouw fotos en filmpjes scherp afgebeeld. De IPS-techniek zorgt ervoor dat dit LCD mooie heldere kleuren weergeeft. Ook betekent dit dat de zwarte beelden er goed uitzien, in plaats van lichtgrijs.

Telefoon met IPS-LCD scherm

Deze telefoon van Xiaomi is uitgerust met een IPS-LCD scherm, wat betekent dat jij je content op prima beeld bekijkt.

De achterkant van deze smartphone is van kunststof gemaakt

Het materiaal van de achterkant van deze smartphone bestaat uit kunststof, dit zorgt ervoor dat het toestel minder makkelijk beschadigt.

Met 3.5mm audiojack

Heb jij nog geen bluetooth in de auto maar speel je wel graag je muziek van je telefoon af? Kies dan voor deze telefoon met een koptelefoonaansluiting. Middels een 3,5mm naar 3,5mm jack kabel kun jij je telefoon alsnog aansluiten op je autospeakers.

Leuke camera

Omdat niet elke lens geschikt is voor iedere situatie heeft dit toestel drie cameras aan de achterkant zitten.De 13-megapixelhoofdcamera zorgt er voor dat jij in de meeste situaties mooie en scherpe foto's maakt.. Naast de hoofdlenslens zijn er ook een macrolens van 2 en een 2MP-dieptelens aanwezig.

Toestel met een grote batterij

Ben jij opzoek naar een smartphone met een grote batterij? Dit toestel heeft een accu groot genoeg om makkelijk het einde van de dag mee te halen.

Personaliseer je telefoon

Android 10 is een besturingssysteem dat erom bekend zijn erg personaliseerbaar te zijn. Dit gaat niet alleen om het uiterlijk, maar ook om de instellingen van de telefoon. Zo stel je de telefoon precies in naar jouw wensen!

Search engine powered by ElasticSuite