Xiaomi Mi 11 Lite 5G

Xiaomi Mi 11 Lite 5G

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Xiaomi Mi 11 Lite 5G

De Xiaomi Mi 11 Lite 5G is in Maart 2021 aangekondigd door Xiaomi op een online launch event. Dit broertje van de Mi 11 valt in de middenklasse, maar heeft toch erg goede specificaties waardoor het een interessant toestel is. Hij heeft bijvoorbeeld vier camera’s en een 90Hz scherm!

Ook beschikt deze Mi 11 Lite 5G over de Snapdragon 780G-processor waardoor het een razendsnel toestel is. De 6GB aan werkgeheugen helpt je om het multitasken soepel te houden en met de 128GB aan opslaggeheugen kan je al je foto’s en video’s kwijt!

Soepel AMOLED-scherm

Het scherm van deze Xiaomi Mi 11 Lite 5G bestaat uit een AMOLED-paneel dat erg mooie kleuren weergeeft. Door de 10-bit kleurentechniek kunnen er meer dan een miljard kleuren worden weergegeven! Door de verversingssnelheid van 90Hz zijn beelden erg vloeiend.

Quad-camera

Op de achterkant van de Mi 11 Lite 5G vinden we drie camera’s. De hoofdlens heeft 64 megapixels waardoor je hiermee foto’s met veel detail maakt. Daarnaast is er een ultragroothoeklens om hele brede foto’s te maken en een macrolens op scherpe close-ups te maken.

Dual speakers

Deze telefoon beschikt over een leuk setje stereospeakers. Ze zitten aan de boven- en onderkant van het beeldscherm zodat je geluid in stereokwaliteit kunt ervaren. Omdat het twee speakers zijn in plaats van één hebben ze ook een hoger maximaal volume!

Razendsnelle prestaties

De Xiaomi Mi 11 Lite 5G is uitgerust met de razendsnelle Snapdragon 780G-processor. Deze zorgt ervoor dat je eigenlijk alle apps wel zonder moeite kunt draaien op dit toestel. Ook een wat zwaarder spelletje is geen probleem voor deze sterke hardware.

5G-verbinding en Bluetooth 5.2

De naam van de Mi 11 Lite 5G geeft al aan dat hij klaar is om verbinding te maken met het snelle 5G-netwerk. Er passen twee simkaarten in dit toestel en beide kaartjes ondersteunen dit type verbinding! Ook ondersteunt hij Bluetooth versie 5.2.

Search engine powered by ElasticSuite