Bel ons +31 (0)65 888 6054

Dé GSM en Tablets Shop van Nederland!

Onze vermelding op http://keurmerk.info

Sony

Sony

Artikelen 1 tot 24 van 113 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 113 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sony Mobiele Telefoons - de nieuwste Android Smartphones

Sony Mobile Communications AB is een Japanse mobiele telefoons fabrikant dat onderdeel is van Sony Corporation. In 2001 is Sony de samenwerking aangegaan met de Zweedse telecommunicatie bedrijf Ericsson, waarop de naam Sony Ericsson was ontstaan.

In 2012 heeft Sony de Ericssons aandeel van Sony Ericsson gekocht en is Sony verder gegaan met het maken van mobiele telefoons onder de naam Sony Mobile. De eerste mobiele telefoon van Sony Mobile was de Xperia S, die gelijktijdig werd uitgebracht samen met de Xperia P en de Xperia U smartphones, allemaal uitgerust met het Android besturingssysteem. Sony maakt dus geen “gewone” GSM toestellen meer en heeft zich volledig gefocust op het maken van de smartphones. De smartphones van Sony Mobile onderscheiden zich van de vroegere mobiele telefoons fabrikant Sony Ericsson met de nieuwe handtekening in de vorm van de power button- die gedebuteerd is met de nieuwe Xperia smartphones van Sony.

Op deze pagina ziet u het overzicht van de nieuwste mobiele telefoons en de beste smartphone aanbiedingen van Sony Mobile, die op dit moment verkrijgbaar zijn bij MidiMedia.nl.