Galaxy M11

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Samsung Galaxy M11 Blauw

    Aanbiedingsprijs € 150,00 Normale prijs € 199,00
    Niet op voorraad
  2. Samsung Galaxy M11 Zwart

    Aanbiedingsprijs € 155,00 Normale prijs € 199,00

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Samsung Galaxy M11 32GB

De Samsung Galaxy M11 is een betaalbare smartphone waarmee je de alledaagse taken goed uitvoert. Deze smartphone is geschikt voor mensen die bereikbaar willen zijn en gebruik kunnen maken van alledaagse apps, maar niet zoveel waarde hechten aan de allernieuwste specificaties.

De M11 is voorzien van drie camera’s op de achterkant en één op de voorkant. Met deze set camera’s maak je leuke foto’s! Daarnaast beschikt het toestel over 32GB aan opslaggeheugen en vind je een grote batterij onder de motorkap. De processor is niet de allersnelste, maar kan alledaagse taken prima aan.

Smartphone met grote batterij

De Samsung Galaxy M11 Black is voorzien van een batterij met een capaciteit van 5000mAh. Dit betekent dat jij gemakkelijk de hele dag doorkomt zonder dat je het toestel aan de lader moet leggen. Wanneer de batterij na een lange tijd leeg is, laad je hem weer super snel op dankzij 15W-snelladen.

Drie cameralenzen voor leuke foto’s

Op de achterkant van deze telefoon vind je drie cameralenzen; een hoofdcamera, een ultragroothoeklens en een dieptesensor. De ultragroothoeklens is ideaal wanneer je een foto maakt van een groot gebied, zoals bijvoorbeeld een mooi landschap. De dieptesensor gebruik je om te experimenteren met scherptediepte-effecten.

Die gebruik je bijvoorbeeld voor het maken van leuke portretfoto’s van je vrienden. Op de voorkant vind je nog een selfiecamera met een resolutie van 8 megapixels. Deze camera gebruik je onder andere voor videobellen met je vrienden maar ook voor het ontgrendelen van je telefoon.

6.4-inchscherm

De M11 Black is voorzien van een 6.4-inchscherm met een resolutie van 1560x720 pixels. Deze resolutie is niet bijzonder scherp maar is voldoende wanneer je af en toe wat filmpjes op social media bekijkt. De schermranden zijn vrij smal waardoor het grootste deel van de voorkant uit scherm bestaat.

Ontgrendelen op twee manieren

De Samsung Galaxy M11 Zwart is op twee verschillende manieren te ontgrendelen, met je vingerafdruk of met je gezicht. De vingerafdrukscanner vind je op de achterkant van het toestel. Voor het ontgrendelen met je gezicht gebruik je de camera op de voorkant. Werp één blik in de camera en je toestel wordt vrijgegeven!

Geheugen uitbreiden tot 512GB

Het toestel is uitgerust met 32GB aan opslaggeheugen waarvan het besturingssysteem ook een gedeelte van in beslag neemt. Het kan zijn dat je na een tijdje toch niet genoeg hebt aan 32GB. Hier heeft Samsung over nagedacht, je kunt het geheugen namelijk uitbreiden met een microSD-kaartje. Zo breid je het opslaggeheugen uit tot maar liefst 512GB!

Search engine powered by ElasticSuite