Galaxy Z Flip 3

Galaxy Z Flip 3

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Samsung Galaxy Z Flip 3 

Als deel van het Unpacked event op 11 augustus 2021 presenteerde Samsung twee nieuwe series aan vouwbare telefoons, waaronder deze Samsung Galaxy Z Flip 3 . De Z Flip 3 is de opvolger van de originele Z Flip en volgt grotendeels dezelfde ontwerpfilosofie.

Deze vouwbare telefoon heeft een prachtig 6.7-inch AMOLED-scherm aan de binnenkant wat zichzelf 120 keer per seconde ververst. De Z Flip 3 wordt aangestuurd door de Snapdragon 888-chip gecombineerd met 8GB ram. Hij heeft twee camera's aan de achterkant en een extra scherm aan de buitenkant.

Mooi vouwbaar scherm aan de binnenkant

De Galaxy Z Flip 3 heeft een prachtig 6.7-inch AMOLED-scherm aan de binnenkant zitten. Dit scherm is buigbaar in het midden waardoor je de telefoon gewoon open en dichtklapt zonder dat het scherm hierdoor kapot gaat. Dankzij de verversingssnelheid van 120Hz lopen beelden soepel in elkaar over.

Aan de buitenkant van deze telefoon vinden we nog een klein scherm naast de camera's. Dit scherm is vooral bedoelt om informatie zoals berichten en notificaties te laten zien, maar omdat het een touchscreen is bestuur je bijvoorbeeld ook je muziek via dit scherm!

Snelle prestaties dankzij Snapdragon 888-processor

Deze Galaxy Z Flip 3 zwart is een ware krachtpatser doordat hij is uitgerust met de Snapdragon 888-chipset. Deze processor is krachtig genoeg om alle apps en games soepel te draaien zonder lange wachttijden. De chip maakt het ook mogelijk om te verbinden met het snelle 5G-netwerk!

Twee camera's met een scherm achterop

Aan de achterkant van deze Galaxy Z Flip 3 vinden we twee cameralenzen met een klein schermpje ernaast. Dankzij dit schermpje gebruik je de camera's aan de achterkant ook om jezelf te filmen of te fotograferen! Met het schermpje zie je namelijk precies hoe je foto eruit komt te zien.

De camera's van deze telefoon bestaan uit een 12 megapixel hoofdlens en een 12 megapixel ultragroothoeklens. Beide camera's maken erg goede foto's en met de hoofdlens maak je ook nog eens erg stabiele video's dankzij de optische beeldstabilisatie.

Stevige bouwkwaliteit

De originele Z Flip had hier en daar nog wat kuren maar bij deze Flip 3 zijn die helemaal weggewerkt! De behuizing is gemaakt van verstevigd aluminium, het scherm is meer krasvrij en de telefoon is waterdicht. Daarnaast zijn ook de scharnieren een stuk verbeterd.

Twee kanten op draadloos laden

De 3300mAh-batterij van deze Galaxy Z Flip 3 laad je via een kabel, of via een draadloze QI-lader op. Daarbij kun je via Wireless Powershare andere apparaten draadloos opladen met je Z Flip 3! Erg handig wanneer je draadloze oortjes leeg zijn in de trein bijvoorbeeld.

Search engine powered by ElasticSuite