Galaxy S22

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Samsung Galaxy S22 

Samsung kondigde op 9 februari 2022 deze Samsung Galaxy S22 aan. Dit is een echt toptoestel met uitstekende specificaties zoals de snelle Samsung Exynos 2200-processor en de goede camera’s. Met deze Samsung telefoon draai je alle apps en games en maak je uitstekende foto’s met een druk op de knop!

Het 8GB aan werkgeheugen zorgt ervoor dat je meerdere apps tegelijk gebruikt. Gamen en films kijken is extreem fijn dankzij het 6,1-inchscherm en de display ververst beelden 120 Hz keer per seconde! De accu heeft een capaciteit van 3.700mAh om jou te voorzien van stroom.

Prachtig scherm in smartphone

Dit AMOLED scherm zorgt voor een prachtig levendige weergave van kleuren op je scherm. Daarnaast is het paneel ook nog eens energiezuinig. Geniet van je films in prachtige kwaliteit met het full-HD scherm in Samsung Galaxy S22, de kleuren spatten er vanaf en zelfs de kleinste details zijn zichtbaar. Een 120Hz beeldscherm zorgt ervoor dat het beeld 120x per seconden word ververst, ten ppzichte van de standaard 60 keer. Hierdoor zien beelden er extra vloeiend uit.

Twee nummers in één telefoon

Woon je aan de grens en wil je niet per ongeluk met een buitenlands nummer bellen? Is het belangrijk om altijd bereikbaar te zijn, zelfs in het geval van een netwerkstoring van een provider? Dit is slechts een greep uit de problemen waar dualsim toestellen als de Samsung Galaxy S22 jou mee kunnen helpen!

Niet alleen draadloos betalen, maar ook gebruiken voor een klantenkaart

Met de ingebouwde NFC chip kun je niet alleen draadloos betalen, maar je kan deze ook gebruiken om de klantenkaart van de winkels over te zetten en te scannen bij een aankoop. Je kunt gebruik maken van het 5G-netwerk met deze smartphone, hierdoor geniet je van het snelste internet dat er is.

Leuke camera

Omdat niet elke lens geschikt is voor iedere situatie heeft dit toestel drie camera’s aan de achterkant zitten.Voor het overgrote deel van de situaties gebruik je de 50-megapixelhoofdcamera voor het maken van foto's. Deze lens is ideaal voor algemene situaties en maakt prima foto's!. Naast de hoofdlenslens zijn er ook een ultra-groothoeklens van 12 en een 10MP-telelens aanwezig.

Fijne schermgrootte

Dit display heeft een doorsnede van 6,1. Het past dus nog steeds in je broekzak, maar is wel groot genoeg om prettig een film te kijken. De IP-x8-classificatie geeft aan dat het apparaat waterdicht is en zonder schade kan worden ondergedompeld tot een diepte groter dan 1 meter. De exacte diepte wordt aangegeven door de fabrikant.

Search engine powered by ElasticSuite