Galaxy S21 FE

Galaxy S21 FE

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Samsung Galaxy S21 FE 

Samsung Galaxy S21 FE 5G G990

Met de Samsung Galaxy S21 FE valt Samsung echt de bovenkant van de smartphonemarkt aan, want dit is echt een high-end smartphone. Dat zie je aan het prachtige scherm, de krachtige Qualcomm Snapdragon 888-processor en de ontzettend goede camera achterop het toestel.

Omdat dit een echt high-end toestel is zijn eigenlijk alle specificaties erg goed. Het 6,4-inch AMOLED-scherm heeft een verversingsnelheid van 120 Hz waardoor al je content er fantastisch uitziet en de telefoon is waterdicht volgens de IPIP68-certificering. 

Batterij die een hele dag mee kan

Een krachtige batterij, dat heeft deze Samsung Galaxy S21 FE. De batterij in dit mobieltje beschikt namelijk over meer dan 4000mAh! Hiermee hoef je je apparaat sowieso een dag niet op te laden. Extra handig als je vaak vergeet je telefoon op te laden.

Draadloos laden

De achterkant van dit toestel is gemaakt van kunststof, dit voelt goed aan en vingerafdrukken vallen minder op aan de achterkant. Tegenwoordig kan bijna alles draadloos, zo ook het opladen van je telefoon. De Samsung Galaxy S21 FE beschikt dan ook over draadloos opladen.

Kan alles aan

Dit flagship model van Samsung Galaxy S21 FE heeft een processor die alles aan kan. Zo heb jij een smartphone die nog jaren mee kan gaan. Dankzij drie camera's achterop heb je flink wat mogelijkheden wanneer je een foto wil maken met de Samsung Galaxy S21 FE.

Goede camera

De belangrijkste camera van allemaal is natuurlijk de hoofdlens! Deze 12-camera maakt in de meeste omstandigheden prima foto's die je op social media kunt plaatsen. Als ondersteuning vind je achterop ook nog een ultra-groothoeksensor van 12 megapixel en een 8-megapixel telesensor.

Betalen in de winkel is nog nooit zo eenvoudig geweest

Betalen in de winkel is nog nooit zo eenvoudig geweest. Dankzij de geïntegreerde NFC chip kun je gemakkelijk en snel met je smartphone betalen in de winkel. Investeer in de toekomst door nu een 5G-ready telefoon te kopen! Hiermee profiteer je alvast van alle voordelen die 5G met zich meebrengt.

Search engine powered by ElasticSuite