Galaxy M32

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Samsung Galaxy M32 128GB

Smartphones heb je in verschillende soorten, maten, en prijzen. Het belangrijkste is, is de telefoon zijn prijs wel waard? Bij de Samsung Galaxy M32 128GB  zit je daar wel goed, want deze telefoon biedt erg veel waar voor zijn geld! Samsung heeft namelijk alle middelen gestopt in de specificaties die er écht toe doen.

Je ziet niet vaak een telefoon in deze prijsklasse met de camerasetup van deze telefoon, en ook het AMOLED-scherm ziet er ontzettend goed uit. Je zult het gevoel hebben dat je een veel duurdere telefoon in je broekzak hebt zitten!

Geschikt voor intensief gebruik

Ben jij een "heavy user" en gebruik je je smartphone de gehele dag door? Kies dan voor een telefoon met een accu capaciteit van 4000 tot 5000mAh zodat je de dag eenvoudig haalt zonder te hoeven bijladen. Deze Galaxy M32 beschikt over een accu van 5000mAh dus hiermee zit je helemaal goed!

Duidelijke beelden en vloeiende animaties

Deze Galaxy M32 128GB  heeft een scherm met een FullHD-resolutie. Hierdoor is tekst op dit scherm goed af te lezen en zien filmpjes er altijd lekker scherp uit. De beelden worden 90 keer per seconde vervangen zodat animaties en overgangen er erg soepel uit komen te zien.

Leuke camera's

De vierdubbele camera achterop dit toestel zorgt ervoor dat je altijd paraat bent voor de juiste foto. De belangrijkste camera van allemaal is natuurlijk de hoofdlens! Deze 64-camera maakt in de meeste omstandigheden prima foto's die je op social media kunt plaatsen.

Verder beschikt de Samsung Galaxy M32 128GB  over een ultra-groothoeksensor van 8 megapixel, een 2-megapixel macrolens en als kers op de taart nog een dieptesensor. Houd jij ervan om af en toe een mooie selfie te maken? Dat kan zeker met deze Samsung Galaxy M32 128GB .

Contactloos betalen met NFC-chip

Deze Samsung telefoon beschikt over een handige NFC-chip die je voor meerdere doeleinden gebruikt. Je betaald hierdoor bijvoorbeeld contactloos met je telefoon, of koppelt razendsnel een nieuwe draadloze koptelefoon of oortjes! Zo hoef je geen ingewikkelde stappen via Bluetooth te zetten.

Ontgrendelen aan de zijkant

Deze smartphone heeft de vingerafdruksensor in de zijkant verwerkt in plaats van de voor- of achterkant. Zo kun je namelijk makkelijk bij de sensor, hoe je hem ook vasthoudt, en hoef je hem niet op te pakken van je bureau om even je notificaties te checken.

Search engine powered by ElasticSuite