Galaxy A72

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Samsung Galaxy A72

Met deze e Samsung Galaxy A72 haal je een mooie smartphone in huis met mooi groot scherm, solide prestaties en uitbreidbare opslag. Dit maakt deze smartphone erg geschikt voor het spelen van mobiele games en het consumeren van multimedia!

Ook al is het display vrij groot, dankzij de dunne schermranden ligt het toestel toch lekker in de hand. Deze telefoon heeft 128GB aan opslaggeheugen en 6GB aan werkgeheugen. Zo sla je dus veel apps op en ook is multitasking geen probleem.

Groot en mooi display

De Samsung Galaxy A72 heeft een 6.7 inch AMOLED-display. Hierdoor spatten kleuren van het scherm en blijven e beelden toch echt . Hierdoor kijk je op deze telefoon ideaal naar films en series of speel je een mobiele game. De selfiecamera zit bovenin het display verwerkt.

Vierdubbele cameraset-up

Aan de achterkant van de A72 vinden we vier verschillende cameralenzen. Die blinken elk uit in verschillende fotografiescenario’s en dus heb jij voor bijna elke situatie een lens! Naast de primaire lens met een resolutie van wel 64 megapixel, heeft de A72 ook een ultragroothoek- en macrolens en een dieptesensor.

De ultragroothoeklens gebruik je als je erg veel objecten in één beeld wilt krijgen, zoals bij een grote groepsfoto. De macrolens is juist weer goed in het maken van close-ups met veel detail. De dieptesensor wordt gebruikt voor het toevoegen van een scherptediepte-effect bij portretfoto’s.

Dualsim of microSD-kaart

De A72 beschikt over dualsim, wat betekent dat je je telefoon met twee verschillende telefoonnummers en abonnementen gebruikt. Ook breid je de opslag van 128GB gemakkelijk uit met een microSD-kaart, voor als je bijvoorbeeld veel foto’s opslaat. Let wel op, je gebruikt een microSD-kaart óf een extra simkaart.

 

Search engine powered by ElasticSuite