Nokia

Nokia
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Nokia Mobiele Telefoons - GSM en de nieuwste Windows Mobile en Nokia OS Smartphones

Nokia is een Finse fabrikant van telecommunicatie apparatuur. Nokia is opgericht in 1865 en hield zich tot 1978 bezig met andere zaken dan telecommunicatie. In 1978 ontwikkelde Nokia een digitale telefooncentrale op basis van zowel de eerste 16- bits Intel 8086 processor als de eerste x86 processor. Drie jaar later werd er in Scandinavie door Nokia de eerste mobiele telefonie netwerk ter wereld ingevoerd.

Nokia was jarenlang de wereldleider in de verkoop van de mobiele telefoons en verkocht meer dan een miljard mobiele telefoons.

Alle mobiele telefoons van Nokia draaien op het Nokia OS en Windows Mobile besturingssysteem. Zo draait bijvoorbeeld de Lumia smartphone lijn van Nokia op Windows Mobile besturingssysteem. Nokia heeft ook een eigen Internet Service genaamd de Nokia Ovi Store. Deze Ovi services van Nokia kunnen worden gebruikt via een mobiele telefoon, een computer (Ovi Suite) of via de web. Hiermee focust Nokia zich op Nokia Maps, Media, Games, Muziek en Messaging.

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle scherp geprijsde GSM toestellen, de nieuwste mobiele telefoons en de beste smartphones van Nokia die u op dit moment kunt kopen bij MidiMedia.nl.