K42

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. LG K42 Grijs

    Aanbiedingsprijs € 150,00 Normale prijs € 299,00

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

LG K42

De LG K42 is een budgettelefoon die voornamelijk geschikt is voor alledaagse taken met relatief veel specificaties, zonder al teveel geld uit te hoeven geven. Zo beschikt deze LG over maar liefst vier camera’s om in vele situaties foto’s te kunnen maken.

Deze grijze smartphone is voorzien van een grote 4000mAh-accu zodat je hem zo lang mogelijk kunt gebruiken zonder op te laden. Verder valt de K42 op door zijn 6.6-inchbeeldscherm dat vrijwel de gehele voorkant van de telefoon in beslag neemt.

Lekker groot scherm

De LG k42 heeft een groot 6.6-inchbeeldscherm met een HD+ resolutie van 1600x720. Deze resolutie is voldoende om af en toe naar je favoriete film of serie te kijken maar de kwaliteit is niet het hoogst. Daarentegen is de beeldverhouding lang waardoor een film kijken prettig is.

Quadcamera set-up op de achterkant

Deze budgetsmartphone heeft een 8-megapixel selfiecamera. De camera is netjes verwerkt in het scherm door middel van een “Punch Hole” aan de voorkant. Hierdoor zit deze niet in je zicht en is de K42 ideaal om mee te videobellen of om de mooiste vakantieselfies mee te maken.

Verder heeft de LG een ‘’quad-camerasysteem, wat betekent dat er vier camera’s aan de achterkant zijn geplaatst. Het toestel beschikt over een hoofdcamera, een groothoeklens, macrolens en een dieptesensor.

Elk van deze vier camera’s heeft zijn eigen functie en kwaliteiten. Zo is hoofdcamera van 13megapixels in staat tot het schieten van fraaie, scherpe plaatjes en is de macrolens er om foto’s van dichtbij te maken. Dus ga er op uit met je smartphone.

Twee simkaarten plaatsen

Een pluspunt aan de LG K42 grijs is de mogelijkheid om twee simkaarten te plaatsen. Erg handig als je in het buitenland gebruik wilt maken van een aparte databundel of om werk en privé gescheiden te houden met twee aparte telefoonnummers.

64GB uitbreiden

Deze grijze K42 komt met een opslagcapaciteit van 64GB waarop je prima wat apps en foto’s kwijt kunt. Kom je vervolgens toch tekort, dan is het mogelijk om het geheugen uit te breiden met een microSD-kaartje tot maar liefst 2TB!

Prima voor je dagelijkse bezigheden

De LG K42 heeft de MediaTek Helio P22 als processor. Deze processor is niet de allersnelste maar heeft genoeg kracht voor het draaien van alledaagse apps als e-mail, WhatsApp, Facebook, of Instagram. Zware games zijn alleen wel wat teveel van het goede voor deze budgetsmartphone.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat