Bel ons +31 (0)65 888 6054

Dé GSM en Tablets Shop van Nederland!

Onze vermelding op http://keurmerk.info

HTC

HTC

Artikelen 1 tot 24 van 62 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 24 van 62 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

HTC Mobiele Telefoons - GSM en de nieuwste Android en Windows Mobile Smartphones

HTC (High Tech Computer) is een Taiwanees elektronicabedrijf. De HTC is in 1997 begonnen is met het produceren van PDA handheld computers. In 2002 heeft HTC als eerste merk een mobiele telefoon gemaakt die op Windows Mobile besturingssysteem draaide. In 2005 was HTC weer als eerste met het maken van de Windows Mobile 3G smartphone. In 2009 is HTC ook als eerste gekomen met de smartphone die op het Android besturingssysteem draaide. In 2010 heeft HTC ook de eerste mobiele telefoon gemaakt die compatibel was met het 4G netwerk. Daarom kunnen we gerust de conclusie trekken dat HTC een stevige stempel heeft gedrukt op de Mobiele Telefoons en Smartphones markt.

HTC heeft voor zijn GSM innovaties en voor zijn creativiteit verschillende prijzen gewonnen. De mobiele telefoons van HTC staan ook bekend om de functies zoals de HTC Sense en om zijn Beats Audio.

Er is altijd wel een nieuwe HTC Windows Mobile of een snelle Android smartphone van HTC op de markt voor iedereen. Hierboven kunt u de nieuwste en de beste 3G en 4G modellen van HTC smartphones bekijken die te koop zijn bij MidiMedia.nl.