BlackBerry

BlackBerry
Geen producten gevonden voor deze selectie.

BlackBerry Mobiele Telefoons - GSM en de nieuwste BlackBerry OS Smartphones

BlackBerry is een Canadees elektronicabedrijf dat in 1999 met zijn eerste mobiele apparaat op de markt kwam. Al snel is BlackBerry uitgegroeid tot één van de vier grootste GSM producenten. BlackBerry is vooral bekend van zijn smartphones die gebruikt worden voor de mobiele telefonie en mobiel internet, zoals het ontvangen van e-mail berichten, internet surfen en de sociale media. Ook zijn de mobiele telefoons van BlackBerry bekend om PIM (Personal Information Manager), de push-mail en de BlackBerry Messenger. Met de BlackBerry Messenger- beter bekend als PING, kunnen de gebruikers van de BlackBerry smartphones berichten naar elkaar versturen (pingen). Elke mobiele telefoon van BlackBerry een unieke identificatienummer genoemd de BlackBerry PIN.

Alle mobiele telefoons van BlackBerry hebben eigen diensten. Deze BB- diensten bestaan uit twee varianten: De BlackBerry Enterprise en de BlackBerry Internet Services (BIS). De BlackBerry Enterprise is vooral bedoeld voor de zakelijke klanten die een eigen e-mail server hebben en de BlackBerry Internet Services is bedoeld voor de particulieren en voor de kleine- zelfstandigen zonder een eigen e-mail server.

Hierboven hebben wij de nieuwste modellen 3G en 4G smartphones van BlackBerry voor u op een rijtje gezet die op dit moment te koop zijn bij MidiMedia.nl.