iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Apple iPhone 13 Pro Max

Met een verbeterde camerasetup en grotere accu kondigt Apple de opvolger van de iPhone 12 Pro Max aan: de iPhone 13 Pro Max. De camera heeft een verbeterde ultragroothoeklens en ook maak je gebruik van Fotografische stijlen. Ook de accu gaat tot wel 2,5 uur langer mee.

Naast het feit dat het scherm spat-, water- en stofbestendig is, beschermt het Ceramic Shield beter tegen krasjes en barsten. Ook zien je beelden er nog vloeiender uit door de verversingsnelheid van 120Hz. Bovendien zijn beelden super scherm door het heldere Super Retina XDR display.

Vloeiend display met 120Hz verversingsnelheid

Waar de meeste smartphones een verversingsnelheid van 60Hz hebben, heeft de iPhone 13 Pro Max 120Hz. De beelden op dit toestel zien er dus erg vloeiend uit! Verder komt deze telefoon met een Super Retina XDR display waarop je favoriete series er extra mooi uit zien.

Ondanks dat het scherm niet groter is geworden ten opzichte van zijn voorganger, bekijk je video's op dit toestel op een groter formaat. De notch aan de bovenkant van het scherm is namelijk kleiner gemaakt. Verder zorgt het Ceramic Shield glas dat je scherm minder snel krast en breekt.

Camera met LiDAR-scanner

Met een vergoot diafragma is de ultragroothoeklens nog beter geworden vergeleken met de voorgangers. Alle lenzen vangen nu meer licht en je kan zelfs vanaf twee centimeter de kleinste voorwerpen scherp stellen. Een andere handige feature is de LiDAR-scanner die zorgt voor een duidelijkere scheiding van verre en nabije voorwerpen.

Maak je vaak gebruik van filters op je foto's? Met de nieuwe toevoeging van Fotografische stijlen doe je dit nu gemakkelijk via de ingebouwde camera-app van Apple. Hiermee zien je foto's er nog beter uit, aangezien het de huidtinten niet aanpast.

Gemakkelijk draadloos laden

Deze smartphone laad je gemakkelijk draadloos op met een QI-lader. Via de magnetische strip aan de achterkant van het toestel, bevestig je de draadloze oplader. Ook is de magnetische strip handig voor andere accessoires. Zo weet je zeker dat je hoesje stevig vast zit.

De accu van de iPhone 13 Pro Max gaat tot zon 2,5 uur extra mee dan de 12 Pro Max. Ook maakt het toestel gebruik van andere trucjes waarmee de batterij langer mee gaat. Zo past de verversingsnelheid zich automatisch aan, aan jouw gebruik.

Zware games spelen met de krachtige chip

Ben je een fanatieke gamer die op zoek is naar een toestel die zware apps aan kan? De 13 Pro Max maakt gebruik van de A15-Bionic chip die er voor zorgt dat apps vloeiend werken. Of je nou een gamer bent of niet, met deze iPhone werken al je favoriete apps zonder haperingen!

Search engine powered by ElasticSuite