Acer

Acer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Acer Mobiele Telefoons - GSM en de nieuwste Android en Windows Mobile Smartphones

Acer Inc. is een Taiwanees hardware- en elektronica bedrijf dat opgericht is in 1976. Tevens is Acer Inc. de vierde grootste PC producent van de wereld. Bij Acer Inc. zijn ze in 1996 begonnen met het maken van de video telefoons. Pas in 2008 ging Acer Inc. de mobiele telefoons in de vorm van GSM en smartphones maken zoals wij die vandaag kennen. Acer GSM toestellen en smartphones zijn er in alle vormen en maten.

Ook heeft Acer met zijn mobiele telefoons verschillende prijzen gewonnen zoals de iF Design Award voor de Acer CloudMobileAcer heeft ook een nieuwe opslagdienst gelanceerd genaamd AcerCloud. Met het programma kunt u uw documenten en multimedia naar uw pc of tablet synchroniseren en andersom.

Verder heeft Acer verschillende modellen smartphones in de collectie- die draaien op zowel Android als Windows Mobile besturingssystemen. De mobiele telefoons van Acer zijn daarom ook ideaal voor de zakelijke klanten. Acer Inc. Mobile is altijd bezig met de vernieuwingen en verbeteringen op het gebied van mobiele telefoons. Daarom heeft u met een GSM van Acer altijd de nieuwste snufjes en de beste Apps op uw smartphone. Acer heeft over het algemeen zeer gunstige prijs- kwaliteitverhouding met alle smartphones. Op deze pagina zijn de nieuwste mobiele telefoons en 3G en 4G smartphones van Acer te zien die u kunt kopen bij MidiMedia.nl.