Wie is MidiMedia.nl

Dé Telecom en Tablets Shop van Nederland!

MidiMedia.nl is een onderdeel van Nlightened B.V.

De meeste producten worden uit ons eigen voorraad geleverd. Daarom bent u altijd verzekerd van een snelle levering. Zie hieronder een kleine greep uit ons voorraad:

 

MidiMedia.nl heeft een uitgebreid assortiment mobiele telefoons, tablets en accessoires. Alle smartphones, tablets en GSM accessoires worden tegen hele scherpe prijzen supersnel aan u geleverd!

Wij zij al vanaf 1997 actief in de detailhandel en in de im- en export van de mobiele telefoons, bedoeld voor de particuliere en zakelijke markt. Wij verkopen uitsluitend nieuwe en originele apparaten. In 2009 zijn wij ook op de Nederlandse markt met de verkoop aan particulieren en bedrijven via Internet begonnen. Onze zakelijke klanten dienen te allen tijde eerst een offerte aan te vragen.

De naam "MidiMedia" zegt al genoeg: we hebben ons gericht op de meest gangbare middelgrote- electronica en proberen wij al onze producten zo goedkoop mogelijk aan te bieden, zodat deze voor iedereen betaalbaar zijn.

Goede service is voor MidiMedia.nl vanzelfsprekend. Zo doen wij er alles aan om onze klanten tevreden te houden, zowel voor- als na de het aanschaffen van een product.

Alle mobiele telefoons en tablets worden verzekerd verzonden met postNL. Ook krijgt u van ons altijd een Track & Trace code toegezonden om uw pakketje online te kunnen volgen.

Dat MidiMedia.nl betrouwbaar is bewijzen de vele positieve recensies die door de jaren heen op het internet over ons zijn geschreven.

 

Alvast veel kijk en winkelplezier toegewenst en mochten er vragen zijn, wij horen ze graag !

Directie MidiMedia.nl

Search engine powered by ElasticSuite