Galaxy M52

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Samsung Galaxy M52 128GB 

De Samsung Galaxy M52 128GB is een elegant toestel waarmee Samsung voor een klein bedrag veel levert. Zo heeft de M52 drie camera's, veel intern geheugen en een vlijmscherp 120 Hz display. Ook heeft de telefoon een grote batterij die de hele dag meegaat. Dit allemaal in een elegante behulzing met een glazen achterkant.

Ook levert het toestel op het gebied van software weinig in ten opzichte van andere toestellen. Zo heeft het toestel Quick Charging, de laatste versie van Android en alle slimme software die Samsung in hun duurdere toestellen gebruikt. Kortom, de software en hardware in samenspel vormen een mooie telefoon!

Goede prestaties, voor een eerlijke prijs

Wil jij scherpe prestaties voor een nog scherpere prijs? Dan is de Samsung Galaxy M52 precies voor jou gemaakt! Het Samsung-toestel maakt een uitstekende compromis tussen prestatie en prijs. De telefoon maakt gebruik van veel nieuwe technologieën, zoals Super Fast Charging en de snelste versie van Android.

Een camera voor elk moment

Het toestel beschikt over drie camera's die geschikt zijn in verschillende situaties, zo heb je als fotograaf een breed palet tot je beschikking. De Samsung beschikt over een Ultragroothoeklens, een Macrolens en een normale lens, je maakt in elke situatie de foto die jij wilt. Voor selfies beschikt de telefoon over een 32-megapixel selfiecamera.

Met oog voor detail

De display maakt profijt van de krachtige interne componenten, het toestel heeft een 6.7-inch FHD+ Super AMOLED-scherm. Als kers op de taart heeft het scherm een verversingssnelheid van 120 Hz. Dit samen zorgt voor een strakke gebruikservaring, het scherm laat je de details snel en scherp zien.

Razendsnel internet, overal waar je wilt

De M52 heeft toegang tot het 5G-netwerk. Het toestel kan dus razendsnel internetten zonder wifi verbinding. Met de 5G-verbinding ben je niet meer afhankelijk van een andere draadloze verbinding. Oftewel, je streamt en werkt waar je wilt.

De hele dag, en meer

De batterij van de M52 is groot genoeg voor een dag intensief gebruik. Mocht je de telefoon vergeten op te laden, ondersteunt de telefoon Super Fast Charging technologie van Samsung. Hierdoor laad je in korte tijd een groot deel van je telefoon op. Zo zit je nooit meer een dag met een lege telefoon.

Search engine powered by ElasticSuite