Samsung
Categorieën

Producten 1-24 van 241

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Producten 1-24 van 241

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Samsung Mobiele Telefoons - GSM en de nieuwste Android en Windows Mobile Smartphones

Samsung Electronics is een Koreaans elektronicabedrijf dat opgericht is in 1938. Pas in 1977 heeft Samsung een telecommunicatie netwerk opgestart. In 1983 is Samsung begonnen met de mobiele telecommunicatie business. Drie jaar later heeft Samsung zijn eerste ingebouwde autotelefoon gemaakt en in 1988 maakte Samsung zijn eerste mobiele telefoon.

De eerste GSM toestel van Samsung was de SGH-200. Deze werd door Samsung in 1996 uitgebracht en was niet echt een succes. Twee jaar later maakte Samsung de verbeterde GSM toestel genaamd de SGH-600. Met deze mobiele telefoon heeft Samsung de “Beste Fabrikant” Award gewonnen.

Tegenwoordig maakt Samsung de meest geavanceerde smartphones. Wie kent de Samsung Galaxy niet? Deze mobiele telefoons- lijn draait op het Android besturingssysteem. Ook maakt Samsung de mobiele telefoons die op het Windows Mobile besturingssysteem draaien.

Op deze pagina ziet u een overzicht van alle simlockvrije Android en Windows mobile telefoons van Samsung die op dit moment verkrijgbaar zijn bij MidiMedia.nl.

Search engine powered by ElasticSuite