LG
Categorieën

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. LG K42 Grijs

    Aanbiedingsprijs € 150,00 Normale prijs € 299,00
  2. LG K42 Groen

    Aanbiedingsprijs € 150,00 Normale prijs € 299,00
  3. LG Velvet Aurora Gray

    Aanbiedingsprijs € 379,00 Normale prijs € 649,00

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

LG Mobiele Telefoons - GSM en de nieuwste Windows Mobile en Android Smartphones

LG is een Koreaans elektronicabedrijf dat begonnen was in 1958 onder de naam Goldstar. Later was deze gefuseerd met een ander Koreaans elektronicabedrijf genaamd Lucky. Vanaf 1995 is de naam LG Electronics ontstaan. In 1996 heeft LG de eerste mobiele telefoon gemaakt en in 2002 presenteerde LG hun eerste video telefoon.

Op dit moment is de LG Mobile Communications ’s werelds vijfde grootste producent van mobiele telefoons en smartphones. LG werkt ook samen met bedrijven zoals Google. LG heeft in samenwerking met Google de LG Google Nexus ook wel de LG Nexus 4 genaamd ontworpen. LG heeft mobiele telefoons in het assortiment met zowel de Android- als met Windows Mobile besturingssystemen.

Op het gebied van de nieuwste en de meeste geavanceerde smartphones komt u bij LG Mobile nooit tekort. De mobiele telefoons van LG moeten het hebben van hun uiterlijk, de nieuwste snufjes en van de prijs- kwaliteitverhouding. De prijzen van de nieuwste LG smartphones zijn in vergelijking met andere merken over het algemeen erg gunstig. Iedereen die een smartphone van LG besluit te kopen zal met LG een schitterende mobiele telefoon in huis krijgen. Op deze pagina ziet u een overzicht van alle 3G en 4G LG smartphones die te koop zijn bij MidiMedia.nl.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat