Apple iPhone

Apple iPhone

Producten 1-24 van 186

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Producten 1-24 van 186

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Apple iPhones - GSM en de nieuwste iOS Smartphones

Apple Inc. is een Amerikaans elektronicabedrijf dat opgericht is in 1976. Bij Apple zijn ze in 2007 begonnen met de productie van de eerste mobiele telefoon van Apple: De iPhone. De Apple iPhone is een combinatie van een smartphone en een iPod.

In 2008 heeft Apple de iPhone 3G uitgebracht. Met de iPhone 3G kon er gebruik worden gemaakt van mobiel internet. In 2009 kwam de verbeterde versie van de iPhone 3G: De iPhone 3GS, waarbij de “S” in de naam voor “Speed” (snelheid) stond. In 2010 werd de iPhone 4 op de markt gebracht en in 2011 kwam Apple met de snellere versie van deze GSM, de iPhone 4S. In 2012 kwam de iPhone 5 uit met een grotere beeldscherm en met nog meer Applicaties die op iOS 7 draaien. In 2013 zijn er alweer twee nieuwe iPhone modellen gelanceerd door Apple: de iPhone 5C en de iPhone 5S. De iPhones 5, 5C en 5S zijn al voorbereid voor de snelste 4G mobiele netwerken en beschikken over de ingebouwde LTE antenne. De iPhone 5C is beschikbaar in vijf nieuwe kleuren: Blauw, Roze, Geel, Wit en Groen. Ook de iPhone 5S wordt geleverd in drie nieuwe kleuren: Goud, Zilver en Zwart (Space Gray).
In 2014 zijn de iPhone 6  en de grotere variant ervan uitgebracht door Apple, de iPhone 6 Plus en kregen we eind 2015 de S-versie ervan: de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus. In 2016 wordt de goedkopere en de kleinere iPhone op de markt gebracht: de iPhone SE en krijgen we er later in het jaar uiteraard ook de iPhone 7 bij.

Bij Apple staan ze nooit stil en de nieuwe iPhones zijn alweer in aantocht. Zo kunnen we de modellen verwachten zoals de iPhone 7. Tevens heeft Apple de nieuwste besturingssysteem voor de nieuwste iPhones, de iOS 10. Alle iPhones zij zeer geschikt voor zakelijke klanten. Ook zijn er voor de Apple iPhone duizenden Applicaties ontworpen die te downloaden zijn via de App Store. Via de iTunes kunt u op eenvoudige wijze muziek, films, podcasts, televisieprogramma’s en veel meer afspelen en beheren. Oo deze pagina zijn alle 3G en 4G mobiele telefoons van Apple te zien die op dit moment verkrijgbaar zijn bij MidiMedia.nl.

 

Search engine powered by ElasticSuite