Midimedia jouw telecomshop

Bij elk product staat de geschatte levertijd vermeld. Als een product bij ons op voorraad is en deze is voor 18:00 uur besteld én betaald (via iDEAL), dan kunnen wij het toestel altijd dezelfde dag nog verzenden. Het komt wel eens voor dat een product moeilijk leverbaar is door grote vraag en de levertijd langer wordt. Hierover houden we je per e-mail op de hoogte. Wil je sneller over een nieuwe telefoon, tablet of een accessoire beschikken? Neem dan contact op met onze klantenservice voor een alternatief product dat sneller leverbaar is. Op zaterdagen en op de feestdagen worden er door MidiMedia.nl geen pakketten verstuurd. Wanneer je op een zaterdag bestelt, dan zal uw bestelling op zondag worden verzonden.

Telefoons en Tablets worden altijd verzekerd verzonden met PostNL. Je ontvangt een e-mail met Track & Trace, zodra je bestelling verzonden is. Hiermee is het mogelijk om je pakketje te volgen op de website van PostNL.

Verzendkosten
Deze drie verschillende verzendmethoden zijn gratis bij midimedia (binnen Nederland): Afhalen bij midimedia op kantoor (alleen op afspraak en na betaling), of je pakketje afhalen bij PostNL afhaalpunt. Ook is het mogelijk om het pakketje op je werk of thuis te laten bezorgen. Bij deze drie verzendmethoden (binnen Nederland) hanteert midimedia geen verzendkosten.

Ruilen en Retourneren
Alle producten van MidiMedia.nl kunnen tot 14 dagen na ontvangst teruggestuurd worden. Stuur het product binnen deze tijd op en geef aan of je het product wilt ruilen voor een ander product of je aankoopbedrag terug wilt krijgen. De eventuele terugstorting vindt altijd plaats binnen 7 werkdagen nadat we uw pakket hebben verwerkt. Voor het retourneren kun je het modelformulier voor herroeping gebruiken, maar dit is niet verplicht.

Opmerking: Klik op de koptekst om de tekst te kunnen lezen.

Search engine powered by ElasticSuite