Laptop&Tablets

Producten 1-24 van 81

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Producten 1-24 van 81

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

De nieuwste en modernste Tablets van alle merken

Tablets zijn (draagbare) tabletcomputers met een touchscreen maar zonder een fysiek toetsenbord! Een andere benaming voor een Tablet is ook de Tablet PC. In tegenstelling tot een Laptop of een PC kan je de Tablet in de hand vasthouden. Hierdoor is de Tablet PC heel gemakkelijk te gebruiken. Het bekendste voorbeeld van een Tablet PC is een Apple iPad.

Het grootste voordeel van Tablet PC is de mobiliteit (draagbaarheid). Een Tablet is namelijk heel makkelijk om overal mee te nemen. Een fysiek toetsenbord of een muis is is voor een Tablet niet nodig dankzij een virtueel toetsenbord op het scherm.

Met de nieuwe 3G en 4G Tablets is bijna alles mogelijk wat ook mogelijk is met een "gewone" computer of een smartphone. Zo kunt u met een Tablet PC internetten, e-mailen, gamen, brieven schrijven, bellen, videobellen, internetbankieren, films bekijken en veel meer. Door de ontwikkeling en omdat er steeds nieuwere en modernere techniken worden gebruikt op het gebied van Tablets is het zelfs mogelijk om op bepaalde Tablets games te spelen waarbij bewegingen van je lichaam het spel besturen. Ook is het met tabletcomputers mogelijk om electronische boeken en tijdschriften te lezen.

Het opslagcapaciteit van de nieuwe Tablets wordt steeds groter dankzij de opslagmediums zoals de SD- kaartjes en USB- geheugensticks. Ook krijgen de nieuwe Tablets steeds snellere processors zoals de quad- core processor. Hierdoor werkt een Tablet ook beter en sneller en gaat de accu van de Tablet veel langer mee dan bijvoorbeeld de accu op een laptop of een notebook. Ook zijn er voor Tablets duizenden Apps en programmas ontwikkeld, zodat alle geschikte software optimaal werkt op uw Tablet. De camera\'s op Tablet PC\'s zijn steeds geavanceerder en is het daarom mogelijk om steeds betere kwaliteit filmpjes te maken.

Op deze pagina kunt u de scherp geprijsde Tablets van alle merken vinden, zoals bijvoorbeeld de Apple iPad en de Android Samsung (Galaxy) Tablets.

Search engine powered by ElasticSuite