Wat kost een Samsung telefoon?

Het Koreaanse, bekende topmerk, Samsung, vooral bekend van telefoons. Het bekende bedrijf maakt echter veel meer dan alleen telefoons. Het bedrijf maakt ook producten zoals televisies, wasmachines, schepen, laptops, koelkasten en meer. Doordat het bedrijf zoveel produceert en zoveel verschillende smartphones verkoopt, is het soms lastig om door het bos de bomen nog te zien, want hoeveel betaal je tegenwoordig nou eigenlijk voor een Samsung telefoon en wat zijn de verschillende opties?

Het ontstaan van Samsung

Op 1 maart 1938 is Samsung opgericht in Zuid-Korea. Toen Samsung werd opgericht door Lee Byung-Chull was het bedrijf nog niet gericht op elektronica. Het begin als een klein bedrijfje dat gedroogde Koreaanse vis, fruit en groente verkocht. Ongeveer tien jaar later begonnen ze uit te bereiden en beschikte Samsung over zijn eigen graanmolen en bakkerij. Later begonnen ze pas met huishoudelijke apparaten te verkopen op de arbeidsmarkt en begin jaren tachtig verkochten ze hun geproduceerde producten inmiddels wereldwijd.

Bekendste en nieuwste Samsung telefoons

De bekendste en nieuwste telefoons van Samsung zijn op dit moment de telefoons uit de Galaxy serie. De meeste telefoons van Samsung komen uit deze serie. Deze modellen van de Galaxy A serie van Samsung hebben grote schermen en ronde zijkanten aan de telefoon. De prijs van deze telefoons, indien je een telefoon met afbetaling wil ligt tussen de €20,- per maand en €48,- per maand. Heb je toch liever een Samsung telefoon uit de Galaxy serie zonder afbetaling? Reken dan op een prijs tussen de €200,- en €360,-. Onder de Galaxy telefoons bestaan er weer verschillende series. Namelijk de S, Note, A, M, Flip en Fold.

Budgetproof Samsung telefoons

Heb je een iets minder groot budget om te besteden, maar wil je toch graag in het bezit zijn van een Samsung telefoon? Lees dan de volgende tips! De Samsung Galaxy A31 is een nieuw model, maar past zeker in het rijtje als je budget iets lager is. Deze telefoon kan je op afebtaling kopen voor €15,- per maand voor de eerste twee jaar. Kan je geen genoeg krijgen van je toestel na 24 maanden? Dan hoef je nog maar €7,- per maand af te lossen! Toch geen fan van een telefoon op afbetaling omdat je geen lening aan wil gaan maar liever het toestel volledig in jouw bezit hebben? Dat is ook een mogelijkheid en dan raad ik de volgende Samsung telefoons aan:

Samsung Galaxy A20e. Deze telefoon is al te koop vanaf €164,- en het toestel zal je verbazen voor deze prijs!

Samsung Galaxy A02s. Deze smartphone van Samsung is voor het minste geld te koop, heeft drie verschillende lenzen en wordt al aangeboden vanaf €142,-.

Samsung Galaxy A21s. Dit is een van de favorieten van consumenten en goed betaalbaar. Het heeft een ergonomisch design waardoor de Samsung telefoon fijn in de hand ligt. Dit model is iets prijziger dan de telefoons die hierboven genoemd zijn, maar desondanks een goede deal. Dit model is al te koop vanaf €194,-.

Keuze genoeg

Kortom, is er ontzettend veel keuze tijdens je zoektocht naar een Samsung telefoon. Het is handig om te vergelijken hoeveel je voor een smartphone betaalt als je ervoor kiest om het op afbetaling te doen, of zonder afbetaling. Hopelijk ben je met deze tips en inzichten een beetje verder geholpen en wordt het makkelijker om een keuze te maken.