Vergelijkingen

 1. Smartphone 128 GB
  April 17, 2021

  Smartphone 128 GB

  “Maak geheugen vrij om deze applicatie te gebruiken” “Geheugen vol, verwijder onnodige video’s en foto’s”. Je kent het wel, wie heeft dit soort melding niet ooit een keer gehad? Je bent op vakantie, je wil graag mooie foto’s en video’s maken en na één filmpje van negen seconde, krijg je al een melding dat je telefoon vol zit en je je camera niet meer kan gebruiken. Met je handen in je haren op zoek naar video’s die weg kunnen om ruimte vrij te maken voor nieuwe. Vaak blijft je telefoon hangen door het beperkte geheugen wat vol zit, ook wordt je telefoon dan steeds trager en trager. Om dit te voorkomen en zonder na te denken je telefoon kunnen gebruiken, zonder elk uur of elke dag bepaalde, waardevolle documenten, foto’s, of filmpjes te verwijderen, is een smartphone die beschikt over 128 GB wellicht een oplossing voor jou als jij je hierin herkent.

  Wat is

  Read more
 2. Smartphones met 5G
  April 16, 2021

  Smartphones met 5G

  5G is beschikbaar in Nederland en met een smartphone die 5G kan ontvangen, ben jij helemaal klaar voor de toekomst. Maar wat is 5G nou precies, is een smartphone dan duurder, wat zijn de voordelen hiervan en welke smartphones zijn verkrijgbaar die 5G kunnen ontvangen? Zo ging mijn hoofd in het begin ook. Ik heb alle antwoorden hieronder op een rijtje gezet zodat je kunt afwegen of een smartphone met 5G een mogelijke optie is voor nu of in de toekomst.

  Wat is 5G?

  5G is de vijfde generatie van mobiel internet. Over de invoering van 5G in Nederland is veel ophef en discussie ontstaan, omdat de straling niet goed zou zijn voor de mens. De nieuwe technologie is echter nodig, omdat het mobiele dataverbruik groeit en zal blijven groeien. Daarnaast is een snel en vooral veilig netwerk goed voor de economische ontwikkelingen. Eén van de verbeteringen die 5

  Read more
 3. Beste gsm-smartphone in 2021
  April 15, 2021

  Beste gsm-smartphone in 2021

  We weten allemaal hoe moeilijk het kan zijn om een lastige beslissing te maken in je leven. Laat staan als hier ook nog eens de factor geld bij komt kijken. Ben je op zoek naar de beste smartphone van dit moment, de beste smartphone van 2021? Dan ben je op de juiste plek. Ik heb onderzocht wat de beste telefoons van dit moment zijn. Verschillende merken van smartphones, verschillende kwaliteiten en verschillende looks. De hoeveelheid aan keuze zal enigszins worden beperkt.

  Gsm of smartphone?

  Bellen, sms’en, internetten, apps downloaden, foto’s maken, dat kan bijna elke telefoon tegenwoordig toch? Dit is echter een misvatting en vaak wordt de smartphone een gsm genoemd. Niets is minder waar, want de mogelijkheden van een gsm zijn strikt beperkt. De afkorting van gsm staat voor global system for mobile communications. Een gsm en een smartphone zijn

  Read more
 4. Wat kost een Samsung telefoon?
  April 14, 2021

  Wat kost een Samsung telefoon?

  Het Koreaanse, bekende topmerk, Samsung, vooral bekend van telefoons. Het bekende bedrijf maakt echter veel meer dan alleen telefoons. Het bedrijf maakt ook producten zoals televisies, wasmachines, schepen, laptops, koelkasten en meer. Doordat het bedrijf zoveel produceert en zoveel verschillende smartphones verkoopt, is het soms lastig om door het bos de bomen nog te zien, want hoeveel betaal je tegenwoordig nou eigenlijk voor een Samsung telefoon en wat zijn de verschillende opties?

  Het ontstaan van Samsung

  Op 1 maart 1938 is Samsung opgericht in Zuid-Korea. Toen Samsung werd opgericht door Lee Byung-Chull was het bedrijf nog niet gericht op elektronica. Het begin als een klein bedrijfje dat gedroogde Koreaanse vis, fruit en groente

  Read more
 5. Mobiele telefoon met grote toetsen
  April 13, 2021

  Mobiele telefoon met grote toetsen

  Voor mensen die op leeftijd zijn, is het soms niet meer makkelijk om een smartphone te bedienen. De virtuele toetsenborden hebben vaak kleine lettertjes die moeilijk te lezen zijn, laat staan goed aan te tikken. Zeker wanneer je niet echt een vaste hand hebt, kan dat behoorlijk lastig zijn. Nu zijn er wel instellingen op de telefoon waarmee je het lettertype groot kan zetten en er zijn ook virtuele keyboards te downloaden die extra grote letters hebben, maar veel soelaas biedt dat niet. Dan is het beter om een mobiele telefoon met grote toetsen te hebben. Behalve de kleine lettertjes, kan ook de bediening van een hedendaagse smartphone lastig zijn.

  Eenvoudige telefoon voor ouderen

  Voor senioren zijn er speciale senioren mobieltjes. De verschillen met een gewone mobiele telefoon of smartphone zijn:

  • Deze telefoons hebben software die het toestel gebruiksvr

  Read more
 6. Apple mobiele telefoons
  April 12, 2021

  Apple mobiele telefoons

  Begin van deze eeuw kwam de eerste iPod van Apple op de markt. Dit was revolutionair omdat de iPod kleiner was dan de MP3 spelers die toen op de markt waren en een modern en fris design had. Ook de softwareiTunes – was anders dan wat men gewend was van de gebruikelijke MP speler. Apple was destijds niet de gigant zoals men deze nu kent, maar de iPod heeft zeer zeker er aan meegeholpen om deze gigant te worden. De eerste iPod en de daarna volgende modellen waren razend populair. Toen daarna in 2007 de eerste mobiele telefoon van Apple, de iPhone, op de markt kwam, ging dat niet anders. Ook deze sloeg in als een bom en tot op heden zijn de meeste gebruikers van de mobiele telefoon van Apple dit merk trouw gebleven. “Eens een iPhone, altijd een iPhone.”

  Geschiedenis van de mo

  Read more
 7. Senioren mobieltje
  April 11, 2021

  Senioren mobieltje

  Voor mensen met een respectabele leeftijd kan het lastig zijn om met de hedendaagse smartphone om te gaan. Toch willen ze wel graag een eenvoudige telefoon voor senioren op zak hebben als ze uit huis gaan. Daarnaast is het voor sommige mensen ook fijn om op een gemakkelijke manier de sociale media te kunnen gebruiken om de berichten te kunnen volgen van familie en vrienden.

  Speciale telefoons voor senioren

  Voor deze doelgroep zijn er speciale mobieltjes. Deze hebben een vereenvoudigde software die het toestel gebruiksvriendelijker en daardoor een eenvoudige telefoon voor senioren maakt. Verder hebben ze grotere toetsen en sommige modellen beschikken zelfs over fototoetsen. Bij deze laatste kun je van een aantal vaak gebelde contacten foto’s op de telefoon zetten met hun nummers voorgeprogrammeerd. De meeste senioren telefoons zijn te gebruiken door mensen die een hoorapparaat gebruiken. De telefoons zijn verkrijgbaar in verschillen

  Read more
 8. Beste mobiele telefoon 2021
  April 08, 2021

  Beste mobiele telefoon 2021

  Je bent van plan om een nieuwe telefoon te gaan kopen. Je hebt aardig wat geld bij elkaar gespaard en bent dan ook van plan een goede telefoon te kopen. Je bent hierom benieuwd wat nou de beste mobiele telefoon 2021 is. In dit artikel lees je meer betreft dit onderwerp, en de daarbij horende prijzen.

  Wat is de beste mobiele telefoon 2021?

  Veel mensen hebben dit uitgezocht. Als je de verschillende recensies op internet bekijkt, kom je al gauw tot de conclusie dat er twee modellen zijn die concurreren voor de plaats 1. Het gaat hierbij om de IPhone 12, en de Samsung Galaxy s21 Ultra. Natuurlijk zijn dit bekende merknamen onder de consumenten. Wanneer je specificaties gaat vergelijken betreft deze modellen, zie je dat de modellen erg aan elkaar gelijk lopen. Tóch scoort de Sa

  Read more
 9. Beste goedkope mobiele telefoon
  April 07, 2021

  Beste goedkope mobiele telefoon

  De meeste mensen die een nieuwe telefoon willen kopen, gaan eerst op internet op informatie uit. Wat is een goed toestel? Wat is de beste koop mobiele telefoon 2019? Past die beste camera smartphone bij mijn wensen? Jezelf voorafgaand een aankoop informeren is goed om te doen, het voorkomt dat je een miskoop doet. Het zal niet snel gebeuren dat je een slechte smartphone koopt, want tegenwoordig hebben de gerenommeerde merken allen goede toestellen, maar je kan wel een miskoop doen met een telefoon die niet bij jouw wensen past.

  De camera is meestal de beslissende factor

  Een camera is niet meer weg te denken bij de mobiele telefoon. Was een telefoon vroeger alleen om te bellen, nu is de telefoon onze camera, agenda, notitieboek, boodschappenlijst, krant, etc. etc.. En vergeet niet: de telefoon is door de sociale media ook een belangrijk apparaat geworden voor conta

  Read more
Pagina