Telefoons zonder abonnement

 1. Telefoon zonder abonnement
  April 21, 2021

  Telefoon zonder abonnement

  Telefoon zonder abonnement Je hebt onlangs een smartphone gekocht. Hij bevalt goed, alleen moet je nog een keuze maken betreft het bijhorende abonnement. Maar is dit wel nodig? Of kan een telefoon zonder abonnement ook gunstige kanten hebben? In dit artikel lees je meer betreft een telefoon zonder abonnement.

  Eigendom

  Wanneer je besluit geen abonnement aan je aankoop toe te voegen, dus een telefoon zonder abonnement, ben je vrijwel altijd verzekerd van een mobiele telefoon die ook daadwerkelijk direct (volledig) in het bezit is van jou. Dit is uiteraard gunstig, want zo hoef je je bijvoorbeeld geen zorgen te maken over eventuele looptijd, of over maandelijkse lasten. Ook kan je een nieuwe smartphone aanschaffen wanneer je maar wilt.

  Geen contract en loopduur

  Directe aanschaf van een mobiele telefoon zorgt ervoor dat je (vaak) in

  Read more
 2. Nieuwe telefoon kopen zonder abonnement
  April 06, 2021

  Nieuwe telefoon kopen zonder abonnement

  Voor een mobiele telefoon worden de termen smartphone en gsm vaak door elkaar gebruikt, waardoor je zou kunnen denken dat dit hetzelfde is. Dat is echter niet zo.

  Verschillen tussen gewone mobiele telefoon en smartphone

  Zowel de smartphone als gsm zijn mobiele telefoons, waarbij de gsm een gewone mobiele telefoon is waarmee je alleen kan bellen en sms’en. Vaak beschikken deze over een (matige) camera en soms kun je er ook nog mee whatsappen. Maar meer kun je er niet van verwachten. Met een smartphone daarentegen kun je apps downloaden, internetten en zijn de camera’s van hogere kwaliteit tot zeer goed. Een ander verschil is dat een de gsm meestal een fysiek toetsenbord heeft terwijl die van de smartphone virtueel is.

  Voor wie is een gewone mobiele telefoon geschikt?

  Zo midden de jaren negentig deed de mobiele telefoon zijn opmars in Nederland. Al

  Read more
 3. Goedkope smartphones zonder abonnement
  December 24, 2020

  Goedkope smartphones zonder abonnement

  Het is al heel lang standaard dat de aanschaf van een nieuwe telefoon samengaat met het afsluiten van een telefoonabonnement, en dat is natuurlijk niet meer dan logisch. Je zou kunnen veronderstellen dat je een smartphone, of mobiele telefoon koopt en dan op je gemak uit gaat zoeken welk abonnement het beste bij jouw wensen past. Je kunt het ook omdraaien en bepaalde eisen hebben op het gebied van mobiel telefoneren en internetten en dan een telefoon zoekt die daarbij perfect past. Ondanks deze logische oplossingen voor het uitbreiden van jouw communicatiemogelijkheden, vind je bij de gemiddelde smartphonedealer een soort van tussenweg: een combinatie van telefoon en abonnement, een bundel, waarbij je met je maandelijkse abonnementskosten en een vooraf bepaalde looptijd je mobiele telefoon a

  Read more
 4. Telefoon kopen zonder abonnement
  December 22, 2020

  Telefoon kopen zonder abonnement

  Vrijheid is in de Nederlandse, en eigenlijk elke maatschappij, een groot goed. Dat geldt op heel veel gebieden, maar om de dingen toch een beetje soepel te laten verlopen is er toch een zekere mate van regelgeving nodig. Dat is ook zo voor de mobiele telefoonmarkt. Je kunt stellen dat de mobiele telefoon, en zeker met de meest geavanceerde vorm ervan, de smartphone, één van de meest invloedrijke ontwikkelingen is in de 21ste eeuw. Nog niet zo lang geleden zagen we een enorme sterke band tussen toestel en abonnement. Dat wil zeggen dat je weliswaar elk mogelijk apparaat kunt aanschaffen, maar dat daar dan vaak een abonnement van een bepaalde provider aan vastzat. Het was zelfs zo dat providers een zeker abonnement aanboden, en nog steeds aanbieden, en de smartphone daar dan zogenaamd gratis bij leverden. De hoogte van de abonnementskosten en een vooraf bepaalde looptijd zorgt er dan voor dat toch de

  Read more
 5. Simlock vrije telefoon kopen zonder abonnement
  December 20, 2020

  Simlock vrije telefoon kopen zonder abonnement

  De simkaart is één van de meest essentiële onderdelen van de hedendaagse mobiele telefoon en bevat alle noodzakelijke gegevens om een verbinding te kunnen maken tussen de mobiel of smartphone en de netwerkprovider. Bij deze laatste heb je een abonnement afgesloten of koop je tegoed via Prepaid, zodat je het recht hebt gekregen gebruik te maken van dit netwerk. Voorbeelden van een dergelijk netwerk zijn die van KPN, T-Mobile en Vodafone. Daarnaast zijn er uiteraard nog tal van providers, meer dan 40 in Nederland, die via hun eigen simkaarten gebruik maken van één van de drie eerder genoemde netwerken. Deze providers noemen we virtueel, zoals bijvoorbeeld Hollandsnieuwe, Ben, en dergelijke. Zonder simkaart kun je dus in principe niet bellen, hoewel de meeste mobiele telefoons altijd wel een ingebouwde mogelijkheid hebben om 112 te kunnen bellen in geval van nood. In de combinatie mobiel – simkaart ma

  Read more
 6. Goedkope telefoon zonder abonnement
  November 27, 2020

  Goedkope telefoon zonder abonnement

  De verkoop van mobiele telefoons is er veelal op gericht om zoveel mogelijk abonnementen te verkopen, liefst met daarbij een mobiele telefoon van een van de flagship modellen van verschillende merken. Als je de reclamespots moet geloven, dan wil iedereen de meest geavanceerde, maar ook duurste, smartphone. De waarheid is echter dat er genoeg mensen zijn die een goedkope telefoon zoeken. Men wil kunnen bellen, berichten sturen en sociale media volgen en hebben niet direct een abonnement nodig met veel beltegoed en data. Voor deze doelgroep is een goedkope telefoon zonder abonnement een goede optie. Op de website van Midimedia.nl wordt een groot assortiment losse toestellen aangeboden. Handig is dat de website een hulpmiddel heeft waarbij men zelf kan aangeven welke minimum- en maximumprijs men wil uitgeven en direc

  Read more
 7. De beste telefoon in 2020
  November 17, 2020

  De beste telefoon in 2020

  In onze blog ‘De beste telefoon, alleen bellen is allang niet meer genoeg’ hebben we geprobeerd een beeld te schetsen waarop allemaal gelet dient te worden bij het bepalen wat de beste telefoon, mobiel of smartphone is. Daar komt nogal wat bij kijken en niet op zijn minst hoe objectief de onderzoeker precies is.

  Daar kunnen we echter niks aan doen, dus richten we ons vooral op de criteria en de diverse onafhankelijke site,s die smartphones op dit gebied getest hebben.

  Wat blijkt? Er is wel enige overeenkomst, maar zelfs onafhankelijke onderzoekers zijn het niet altijd met elkaar eens. Naast een algemene, totale beoordeling gaan we ook in op wat meer specifiekere testen zoals accuduur en camera. Hierbij maken we gebruik van sites als Computertotaal, Consumentenbond, Unitedconsumers en mobile.nl.

  Wat nog wel gezegd moet worden, is dat niet altijd de allernieuwste modellen worden meegeteld, omdat die ten tijde van de test nog niet op de markt waren.

  &nbs

  Read more