Sterke mobiele telefoon

Je bent van plan een nieuwe mobiele telefoon te gaan kopen. Dit omdat je oude smartphone misschien wel kapot is gegaan door een val, of klap. Ook kan het zijn dat je op je werk regelmatig klem komt te zitten tussen materialen of dat je smartphone simpelweg kapot is gegaan door je iets wat “lompe” gedrag. Dit maakt niet uit! Je kunt er nu namelijk ook voor kiezen om voor een sterke mobiele telefoon te gaan. Maar wanneer heb je nu te maken met een “sterke mobiele telefoon”? In dit artikel lees je meer over sterke mobiele telefoons.

Wat zijn sterke mobiele telefoons?

Een sterke mobiele telefoon kan natuurlijk veel mee worden bedoeld. Zo kan het gaan om hoe sterk de smartphone van binnen is, of om hoe sterk de processor. In dit artikel gaat het om hoe sterk het mobieltje is van de buitenkant. Voor vele mensen is dit namelijk belangrijk in verband met bijvoorbeeld werk. Er zijn hierom een aantal merken en modellen die zich richten op een zo sterk mogelijke design waardoor de smartphone niet zomaar kapot zal gaan door bijvoorbeeld een val of contact met stoffen/materialen. Een nadeel van dit soort smartphones kan wel zijn dat bij sommige modellen de processor en snelheid minder is dan anders.

CAT

Een bekend smartphone model dat bekend staat om de stevigheid, is een model van het merk Cat. het gaat hierbij om het model CAT S62 (pro). Waarom dit model het zo goed doet, heeft meerdere redenen. Zo is het model valbestendig tot wel 1,8 meter, en kan het onder strenge weersomstandigheden gewoon blijven functioneren. Het gaat hierbij om temperaturen van -20 tot +55. Een ander voordeel van het model wat mensen trekt, is dat de sterke mobiele telefoon reageert op handschoenen of zelfs natte vingers.

RugGear

Een ander merk, dat het de laatste tijd goed doet onder de klanten, is “RugGear”. Dit bedrijf richt zich volledig op het produceren van toestellen, geschikt voor industriële doeleinden. Hierbij als voorbeeld het model “RugGear RG 850”. Ook dit model heeft verschillende pluspunten met betrekking tot veiligheid en stevigheid. Zo kan ook dit model gemakkelijk een val van 1,5 meter overleven, en is het model bestand tegen stof en vuil. Ook is het model waterbestendig, wat inhoud dat je hem makkelijk kunt afspoelen.

Land Rover Explore

Ten slotte gaan we het hebben over het model “Land Rover Explore R”. Dit is een sterke mobiele telefoon, en dat is af te leiden aan een aantal onderdelen. Allereerst heeft het model een scherm dat krasbestendig is. Ook is het scherm fysiek erg sterk en zal dus niet snel stuk gaan. Naast dat het design een hoop “stevigheid” toont, is dat ook zeker het geval. Dat blijkt uit de militaire standaard van 810H. Dit komt erop neer dat het model diverse tests heeft ondergaan betreft valbestendig, stof, temperatuur, etc. Betrouwbaar dus!

Conclusie:

Er zijn dus steeds meer mensen die door verschillende redenen op zoek zijn naar een sterke mobiele telefoon. Diverse bedrijven richten zich met aparte series specifiek op de stevigheid van het model. Drie grote spelers op dit gebied zijn:

• CAT

• RugGear

• Land Rover Explore

Uiteraard zijn er nog vele andere merken op dit gebied. Koop dus niet zomaar een nieuwe smartphone maar doe eerst research. En ga natuurlijk goed na of je een sterke mobiele telefoon nodig hebt, of niet. Bedankt voor het lezen.