Ouderen-Senioren

 1. Eenvoudige telefoon voor ouderen
  April 13, 2021

  Eenvoudige telefoon voor ouderen

  Voor de meeste senioren geldt dat zij graag over een smartphone beschikken om via sociale media in contact te blijven met familie en vrienden, zeker nu we elkaar in de coronacrisis niet zo vaak kunnen bezoeken. Het nadeel van de hedendaagse smartphone is echter dat deze gericht is op een jongere markt. Dat wil zeggen dat de aangeboden mobiele telefoons veelal niet de oudere generatie aanspreken. Wat niet wil zeggen dat iemand die ouder is niet graag een smartphone bezit, in tegendeel. Een grootvader of grootmoeder zal bijvoorbeeld de berichten willen volgen die door de kleinkinderen op facebook of instagram worden gezet. Of men wil bellen en berichten ontvangen en versturen via Whatsapp. Daarom zijn er voor deze generatie speciale senioren mobieltjes. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een oude mobiele telefoon te gebruiken, die misschien wat makkelijker te bedienen is. Maar w

  Read more
 2. De simpele mobiele telefoon voor ouderen
  Januari 06, 2021

  De simpele mobiele telefoon voor ouderen

  Het gaat snel met de ontwikkeling van de draagbare oftewel mobiele telefoon, voor sommigen zoals de oudere medemens net iets te snel. Dan rijst al snel de vraag of je met die trend mee moet gaan of dat je wat langere tijd op een wat lager niveau mee kan blijven draaien. Het zal niemand verbazen dat menig oudere zich zal afvragen waar het allemaal voor nodig is, dat gedoe met WhatsApp als een berichtje via sms voldoet. Of nog sterker, gewoon even bellen als je perse iets te melden hebt, dat is leuker, socialer en nog sneller ook. Dan hebben we het nog niet eens over de overvloed aan mogelijkheden, opties, apps en vooral handelingen om dingen voor elkaar te krijgen op een smartphone. Ongetwijfeld veel ouderen willen best wel mee gaan met de een of andere smartphonehype om bijvoorbeeld contact te houden met de kleinkinderen, maar het is niet altijd even makkelijk de weg te vinden tuss

  Read more
 3. Ouderwetse mobiele telefoon
  December 08, 2020

  Ouderwetse mobiele telefoon

  Vaak bieden de fabrikanten van mobiele telefoons of de providers in hun commercials en reclame-uitingen de meest geavanceerde smartphones aan. Het is interessant om te weten wat de nieuwste technische snufjes zijn van de meest recente modellen, maar niet iedereen laat zich verleiden tot de aankoop van een dergelijke smartphone. Wanneer je op zoek bent naar een goedkope telefoon zonder abonnement, laat je je niet leiden door de reclamespotjes. Beter kun je dan kijken wat een webwinkel, zoals midimedia.nl, te bieden heeft. Op deze website vind je modellen in alle prijsklassen van verschillende merken. Dit zijn alle losse toestellen zonder abonnement.

  Ouderwetse mobiele telefoon

  Ben je op zoek naar een

  Read more
 4. Mobiele telefoon smartphone voor ouderen
  November 25, 2020

  Mobiele telefoon smartphone voor ouderen

  Iedere generatie heeft zo zijn eigen wensen bij de aankoop en het gebruik van een mobiele telefoon. Voor jongeren kan dat zijn dat het mobieltje een snelle processor heeft om er goed mee te kunnen gamen, of dat het aantal Gb van de RAM hoog genoeg is om zonder haperen te kunnen streamen. Deze generatie is met de mobiele telefoon opgegroeid en zal vaak alle mogelijkheden die de mobiele telefonie biedt volop gebruiken De werkende generatie heeft vaak juist behoefte aan een telefoon die voor het werk goed geschikt is. Veel geheugen om documenten op te slaan, een snelle verbinding (minimaal 4G maar 5G is nog beter) en een kraakhelder geluid bij het bellen. Voor mensen van een oudere generatie is het vooral belangrijk dat ze kunnen bellen en gebeld worden als ze onderweg zijn. De coronacrisis heeft er wel voor gezorgd dat oudere mensen noodgedwongen meer eigen zijn gewo

  Read more
 5. Adviezen van de Consumentenbond over mobiele telefoons voor ouderen?
  November 17, 2020

  Adviezen van de Consumentenbond over mobiele telefoons voor ouderen?

  Vergelijkingssites zijn er honderden, misschien wel duizenden, want de consument wil graag op de hoogte gehouden worden van de verschillen in kwaliteit van een aan te schaffen product.

  Eén van die producten is de mobiele telefoon. Die worden gemaakt door ik weet niet hoeveel verschillende fabrikanten en er zijn een hele lading verschillende types van één merk. Daarnaast is het ook nog eens zo dat ze elk jaar nieuwe modellen op de markt brengen, terwijl eigenlijk de dan verlopen toesteltypes nog uitstekend voldoen.

  De markt is natuurlijk volledig gericht op de grootgebruiker, het liefst met een aantrekkelijk abonnement. Dat lijkt op dit moment vooral de jeugd te zijn.

  Ook de oudere medemens wil echter een goede en liefst praktische mobiele telefoon, niet perse omdat ze ouder zijn, maar omdat het eigenlijk gewoon een handig apparaatje is. Nu is de vraag natuurlijk of een mobiele telefoon voor ouderen verschilt van de smartphone voor de jongere medemens?

  Read more
 6. Fysic senioren telefoon: de mobiele telefoon bij uitstek voor senioren
  Oktober 25, 2020

  Fysic senioren telefoon: de mobiele telefoon bij uitstek voor senioren

  Voor veel mensen die een respectabele leeftijd hebben, valt het niet mee om bij te blijven in de wereld van de mobiele telefonie. Het zicht wordt wat minder en het is moeilijk om op een touchscreen de juiste toetsen aan te tippen. Bovendien heeft zo’n moderne mobiele telefoon allerlei technische snufjes waar men niet op zit te wachten. Voor deze doelgroep zijn er de Fysic senioren telefoons, ontworpen met de senior in het achterhoofd.
  Read more