22, S22 en S22 Ultra zijn nieuwe telefoonmodellen van Samsung.

Ze behoren alle drie tot dezelfde S22-serie, maar er zijn zeker verschillen tussen de telefoons.
Allereerst de formaten. Wat opvalt is dat de S22 en Plus afgeronde hoeken hebben, terwijl de Ultra een hoekig ontwerp heeft dat enigszins doet denken aan de Samsung Galaxy Note. Opvallend is ook de schermgrootte.
De S22 heeft een 6,1-inch scherm. Bij de Plus is hij wat groter, namelijk 6,6 inch. Maar er is de baas boven de baas en dat is Ultra. Met een scherm van 6,8 inch heeft dit model een groot scherm waarop je alle details van je video ziet. De

Ultra laat ook zien dat de camerabobbel is verdwenen. Het geeft direct een andere uitstraling ten opzichte van eerdere modellen.
Het frame van de S22 is solide en te verslaan. Verder zijn het scherm en de achterkant goed beschermd door Gorilla Glass Victus.
Dit zorgt voor een betere weerstand tegen vallen en krassen.
De telefoon is ook waterbestendig. Nu is het niet handig om ermee te gaan zwemmen, maar douchen in de regen is prima.
Vloeiende beweging

Zowel de S22 als de Plus hebben FHD-schermen.

Dit betekent dat alle inhoud waar je doorheen bladert scherp wordt weergegeven. Dankzij het heldere scherm zie je het scherm ook goed in direct zonlicht.
Zo geniet je met een verversingssnelheid van 120 Hz ook tijdens het scrollen door je sociale netwerken van snelle en vloeiende bewegingen.
Met Ultra geniet je van nog scherpere beelden. QHD-resolutie zal uw ogen verrukken! Zo is films kijken op de Ultra een feestje.
Het scherm heeft 1750 nits, waardoor je altijd helder beeld hebt. Bovendien blokkeert het scherm blauw licht, waardoor je kunt genieten van een plezierige visuele ervaring.

Alle modellen zijn ook uitgerust met de snelste Samsung-processors die er zijn. Exynos 2200 nm zorgt voor zeer snelle en uitstekende prestaties. Of je nu zware applicaties moet gebruiken voor werk of 's nachts, deze processor zorgt voor een soepele ervaring.
Leg alles scherp vast

De camera is natuurlijk een belangrijk punt, want je kunt er tenslotte een deel van je leven mee vastleggen. We kunnen je verzekeren dat je met de S22 geweldige foto's maakt!

De achteruitrijcamera van de S22 en Plus heeft een resolutie van 50MP. Met de Ultra is hij iets groter, maar liefst 108 MP. Je kunt je voorstellen dat je dan hele scherpe foto's maakt.
Maak het u nog gemakkelijker met aanvullende technologieën van Samsung. Zo maak je met Nachtmodus ook mooie foto's bij weinig licht en met Dierenportret maak je ook gemakkelijk foto's van je huisdieren.
Een andere techniek die we in de vorige serie ook leerden kennen, is Space Zoom. Hiermee krijg je ook scherpe afstandsobjecten in je foto's of video's.
Terwijl je tot 30x kunt zoomen met de S22 en Plus, kun je tot 100x zoomen met de Ultra!

De camera aan de achterkant levert niet alleen geweldige beelden, maar de camera aan de voorkant levert ook verbluffende resultaten. Het maakt je selfies en vlogs nog beter. Zeker met de S22 Ultra geniet je van scherpe selfies dankzij de 0MP resolutie. De resolutie van de camera aan de voorkant op de S22 en Plus is 10 MP.
Duurzame prestaties

De S22 heeft dus een groot scherm en een goede camera. Natuurlijk wil je er lang van kunnen genieten. Voor de S22 zou dat geen probleem moeten zijn, want door de lange batterijduur en snelle oplaadtijd kom je met gemak de dag door.
Is de smartphone eindelijk leeg? Dan laad je hem eenvoudig weer op met een echte oplader. Met een supersnellader van 25 watt laad je de S22 30 minuten op 50% op.
Plus en Ultra hebben supersnelle opladers van 5 watt waarmee u binnen 20 minuten 50% terugkrijgt. Het is dan ook de snelste oplader die Samsung momenteel heeft.
Geniet van het comfort van het gebruik van de S Pen

Bij de vorige serie moest je deze apart kopen, maar bij de S22-serie wordt hij nu standaard meegeleverd. We hebben het over de zogenaamde S Pen. Wat we nog niet eerder hebben gezien, is dat er een speciaal S Pen-slot is ingebouwd voor eenvoudige opslag.
Belangrijk om te weten is dat deze functie alleen beschikbaar is bij de Ultra variant van deze productlijn.
Met de S Pen is het gemakkelijker om je telefoon te gebruiken. Het ziet eruit als een echte pen en ligt erg lekker in de hand.
U kunt er aantekeningen mee maken of u kunt eenvoudig webpagina's openen. Je kunt hem ook op afstand gebruiken om foto's te maken. Met een druk op de knop maak je een foto en met twee tikken schakel je tussen de camera aan de voorkant of de achterkant. Zo maak je gemakkelijk familiefoto's!

Gewoon om samen te vatten. Mooi scherm, goede camera, handige bediening en een prima batterijduur. Bovendien is het ongelooflijk betrouwbaar en te verslaan. Galaxy S22 is geschikt voor de meest uiteenlopende taken, zoals games spelen, vlogs maken of foto's maken of je nu kiest voor S22, Plus of Ultra, je geniet altijd van goede prestaties!