Maandelijkse Archieven: Maart 2021

1. Goedkope telefoons met goede camera
    Maart 30, 2021

Goedkope telefoons met goede camera

Tegenwoordig heeft iedereen wel een smartphone met camera. Voor de een is het belangrijk dat deze camera de mogelijkheden van een professionele digitale camera benadert, voor de ander is het maken van leuke kiekjes voldoende. De definitie van “mobiel met de beste camera” is daarom subjectief. Ben je op zoek naar een betaalbare telefoon met een goede camera, maar niet direct naar een duur flagship model, dan is er een groot aanbod om uit te kiezen. Maar om de keuze te maken wil je graag weten: welke telefoon heeft de beste camera?

De beste camera smartphone van 2019

De beste camera mobiele telefoon van 2019 is ongetwijfeld de Google Pixel 4 XL. Als je op internet zoekt naar reviews over dit model van Google, dan zie je dat deze vooral positief zijn over de camera hiervan. Deze maakt met zijn 12.2 MP groothoekcamera en 16 MP telefotocamera uitstekende foto’s, ook bi

Read more
  2. Beste camera smartphone
    Maart 26, 2021

Beste camera smartphone

De ontwikkeling van de camerasmartphone

In 2000 bracht Sharp in Japan de eerste smartphone met camera uit. Deze telefoon is in Nederland nooit op de markt gekomen, desalniettemin is ook in Nederland de revolutie met het mobieltje met camera snel gegaan. Was het vroeger een extra optie en had je 10 jaar geleden een enkele hoofdcamera met 8 MP en een selfiecamera van 2 MP, nu heeft zelfs de goedkoopste telefoon een redelijke tot goede camera.

Camerasmartphone in plaats van digitaal fototoestel

Deze ontwikkeling heeft er voor gezorgd dat de meeste mensen tegenwoordig geen digitaal fototoestel meer kopen, omdat je met je telefoon hele goede foto’s kan maken. De markt voor digitale fotocamera’s richt zich de laatste jaren meer op de professionele fotograaf of de amateur die het maken van professionele foto’s als hobby heeft. Voor veel mensen

Read more
  3. De mini mobiele telefoon
    Maart 24, 2021

De mini mobiele telefoon

Zeven centimeter lang, slechts twee centimeter breed en een gewicht van 18 gram, dat is de kleinste mobiele telefoon ter wereld. Het is ongeveer de grootte van een duim en is toch compleet genoeg om als mobieltje te functioneren. Er zijn zelfs diverse producenten die dit soort miniatuur uitvoeringen fabriceren, zoals Zanco en A&K. Duur zijn ze niet. Ze zijn dan wel te classificeren als mobiele telefoon, maar voor €20 tot €40 kun je niet al te veel verwachten. Het is ideaal voor noodgevallen en weinig bergruimte op je kleding, of als leuk hebbedingetje. Een stapje verder brengt ons bij de Nokia klaptelefoons, die ook niet echt groot waren, zelfs niet als ze uitgeklapt werden. Dat formaat hoefde ook niet meer te zijn, want deze toestellen waren en zijn slechts ingesteld voor bellen en niet het gebruik van internet en apps. Hiermee willen we niet zeggen dat mini mobiele telefoons ook geen smartphone

Read more
  4. Goedkope Android telefoons
    Maart 22, 2021

Goedkope Android telefoons

Wie wil er nou een godsvermogen betalen voor een telefoon terwijl het ook goedkoop kan zonder dat je je ervoor hoeft te schamen? Precies. Budget Android smartphones worden ook in 2021 volop aangeboden. Houd er wel rekening mee dat niet alles aan een budget Android telefoon zit, zoals aan de nieuwste van de nieuwste telefoons.

Android

Android is het besturingssysteem wat op een smartphone of tablet staat. Het is een open source software en dat betekent dat iedereen gemakkelijk de originele versie van Android kan overnemen en vervolgens kan aanpassen. Daardoor kunnen kleuren, iconen of structuren af en toe verschillend zijn per merk. Er zijn verschillende versies van Android en dit wordt tevens jaarlijks aangepast, tenminste, dat proberen ze. Door middel van het besturingssysteem krijg je toegang tot je apps, zoals je fotoalbum, je agenda of whatsapp. Zonder dit bes

Read more
  5. Beste dual sim telefoon
    Maart 20, 2021

Beste dual sim telefoon

Je gaat een nieuwe telefoon kopen, en het is van belang dat je kunt functioneren met twee verschillende simkaarten. Je maakt hierom de keuze om een dual sim telefoon te kopen. Maar wat is nou precies een dual sim telefoon? En wat is de beste dual sim telefoon? In dit informatieve artikel lees je meer over de beste dual sim telefoon, en waarom een dual sim telefoon handig kan zijn.

Wat is een dual sim telefoon?

Een dual sim telefoon is een bepaalde uitvoering van een mobiele telefoon, die in staat is om twee simkaarten tegelijk te kunnen gebruiken. Over het algemeen word hier vooral gebruik van gemaakt door vele ondernemers. Het is namelijk een handige manier om zowel zakelijke telefoontjes, als privé telefoontjes te ontvangen op één apparaat. Ook word een dual sim gebruikt door mensen die regelmatig in het buitenland komen. Ze zorgen dan doormidde

Read more
  6. Smartphone 4 inch
    Maart 18, 2021

Smartphone 4 inch

Een Smartphone kan veel verschillende soorten uitstralingen hebben. Denk hierbij aan het ontwerp van exterieur, kleur, of lengte. Maar ook kan de schermgrootte variëren. Zo is een kleine schermgrootte 4 inch. Maar wat zijn voorbeelden van dit model, en hoe klein is 4 inch nou eigenlijk? In dit artikel gaan we het hebben over de gemiddelde Smartphone van 4 inch.

Hoe groot is 4 inch?

Een Smartphone 4 inch zegt je misschien niet meteen erg veel. Hoogstwaarschijnlijk omdat je er simpelweg bijna nooit bij stilstaat. Om te weten hoe groot 4 inch is, moeten we gaan kijken naar de lengte in centimeters. één inch staat namelijk gelijk aan 2,54 centimeter. Dit betekent dus dat als we het hebben over een scherm van 4 inch, het gaat om 10,16 centimeter > 101,6 mm.

Voorbeelden smartphone 4 inch

Vier inch is dus 10,16 centimeter. Maar hoe groot is dit nou? Simpel te realise

Read more
  7. Losse toestellen
    Maart 16, 2021

Losse toestellen

Gedurende de periode van groeiende populariteit van de mobiele telefoons besloten de providers van telefoonnetwerken handig daarop in te spelen door het aanbieden van een gratis toestel. Hierdoor kon men in het bezit komen van een leuke smartphone in combinatie met een bij die provider afgesloten abonnement voor een bepaalde tijdsduur, meestal 2 jaar. Daarbij werd in eerste instantie verzwegen dat je met je maandelijkse kosten tevens jouw leuke mobiele telefoon afkocht. Hoewel er nog altijd veelvuldig gebruik wordt gemaakt van deze optie, wordt deze deal nu beschouwd als financieringsafspraak, een lening, Dit alles kon gebeuren doordat het aantal providers heel beperkt was en dat is nu wel even anders. De markt wordt letterlijk overstelpt met providers, sommige als KPN en Vodafone met een eigen netwerk, velen als Simpel en Ben meeliftend op die netwerken. Hierdoor wordt het steeds

Read more
  8. Goedkoopste telefoonaanbiedingen
    Maart 14, 2021

Goedkoopste telefoonaanbiedingen

Vrijwel iedereen kan zich nog herinneren dat we ons helemaal niet druk hoefden te maken over de variatie in kosten voor het gebruik van de telefoon. Je had een vaste lijn en daar werd een vast bedrag voor gevraagd. Met de komst van de mobiele telefoon en zeker de smartphone is dat radicaal veranderd en kunnen we gemakkelijk verzuipen in een zee van kostenopties, afhankelijk van onze behoeften tot op de minuut en megabyte af. Als je het immers hebt over telefoonaanbiedingen gaat het allang niet meer over alleen de telefoon. Er zit tegenwoordig wat meer aan vast.

Hoe bepaal wat de goedkoopste telefoonaanbieding is?

Telefoon en gebruikerskosten zijn nu eenmaal met elkaar verbonden. Door het enorme aantal mobiele en smartphones, gecombineerd met het steeds groter wordende aanbod van providers, is er een wirwar ontstaan van mogelijke combinaties. Binnen de telefoonaanbiedingen kunnen w

Read more
  9. Mobiele telefoon voor kinderen vanaf 10 jaar
    Maart 12, 2021

Mobiele telefoon voor kinderen vanaf 10 jaar

Het is al enige tijd geen vreemd gebeuren meer als jouw, naar de basisschool gaande, kind begint te vragen om een mobiele, dan wel smartphone. Uit onderzoek blijkt dat zelfs 1 op de 10 5-jarigen al met een mobieltje rondloopt en dat met 10 jaar dit percentage behoorlijk wat groter is geworden, tot wel 54%. We zien het aantal jonge kinderen met een smartphone nog altijd gestaag groeien en de gemiddelde leeftijd voor de eerste mobiele telefoon steeds verder dalen, van 13,2 jaar in 2014 naar 11,7 jaar in 2018 en we zijn nu al weer bijna 3 jaar verder. De allerbelangrijkste vraag die daarbij gesteld mag en kan worden is: waarom? Daar zijn in principe twee antwoorden op: noodzaak en sociale druk.

De noodzaak van een mobiele telefoon

We willen bereikbaar zijn en andere mensen ten alle tijden kunnen bereiken, hoewel menig criticaster zich afvraagt of dat nu echt wel een absolute noodzaak

Read more
  10. De eenvoudige mobiele telefoon
    Maart 10, 2021

De eenvoudige mobiele telefoon

Niet iedereen is gecharmeerd van de complexiteit en de vele mogelijkheden van een smartphone, en dat lijken we vooral bij ouderen terug te zien. Enerzijds hoeft het allemaal niet zo spectaculair met apps, supercamera’s en selfies en 24 per dag bereikbaarheid via sociale media; anderzijds willen ze wel graag gewoon bereikbaar zijn en eventueel kunnen bellen in noodgevallen. Daarnaast is het misschien zo interessant af en toe eens te communiceren via moderne middelen met de wel op de hoogte zijnde kleinkinderen. Dat ging ooit via skype, maar tegenwoordig is Zoom het helemaal. De vraag is dan of er simpele smartphones, of zelfs nog eenvoudiger mobiele telefoons om alleen mee te bellen, op de markt zijn.

De definitie van eenvoud bij de mobiele telefoon

Als we precies willen weten wat nou eigenlijk een simpele mobiele telefoon is, zullen we daarin een onderscheid moete

Read more
Pagina