Maandelijkse Archieven: November 2020

 1. Mobiele telefoons aanbiedingen
  November 29, 2020

  Mobiele telefoons aanbiedingen

  In het aanbod van mobiele telefonie zijn altijd veel aanbiedingen te vinden. Maar welke is interessant en waar moet je op letten?

  De vraag is of het beter is om een abonnement inclusief telefoon te nemen of een los toestel met SIM only abonnement.

  In de telefoonwinkels en de webshops zie je vaak aanbiedingen waarbij een abonnement inclusief mobiele telefoon wordt aangeboden. Dit lijkt interessant, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Het bedrag dat je maandelijks betaalt, is voor een gedeelte namelijk ook de betaling van de smartphone. In feite is het dus een lening. En wanneer het bedrag van de smartphone hoger is dan 250 euro, dan wordt deze inderdaad bij het Bureau voor Kredietregistratie (BKR) als zodanig geregistreerd. Dat kan gevolgen hebben als je een andere lening wilt afsluiten, of ook bij een hypotheek. Wellicht is het daarom beter om een los toestel te kopen. Wil je toch een abonnement? Dan kun je altijd

  Read more
 2. Goedkope telefoon zonder abonnement
  November 27, 2020

  Goedkope telefoon zonder abonnement

  De verkoop van mobiele telefoons is er veelal op gericht om zoveel mogelijk abonnementen te verkopen, liefst met daarbij een mobiele telefoon van een van de flagship modellen van verschillende merken. Als je de reclamespots moet geloven, dan wil iedereen de meest geavanceerde, maar ook duurste, smartphone. De waarheid is echter dat er genoeg mensen zijn die een goedkope telefoon zoeken. Men wil kunnen bellen, berichten sturen en sociale media volgen en hebben niet direct een abonnement nodig met veel beltegoed en data. Voor deze doelgroep is een goedkope telefoon zonder abonnement een goede optie. Op de website van Midimedia.nl wordt een groot assortiment losse toestellen aangeboden. Handig is dat de website een hulpmiddel heeft waarbij men zelf kan aangeven welke minimum- en maximumprijs men wil uitgeven en direc

  Read more
 3. Mobiele telefoon smartphone voor ouderen
  November 25, 2020

  Mobiele telefoon smartphone voor ouderen

  Iedere generatie heeft zo zijn eigen wensen bij de aankoop en het gebruik van een mobiele telefoon. Voor jongeren kan dat zijn dat het mobieltje een snelle processor heeft om er goed mee te kunnen gamen, of dat het aantal Gb van de RAM hoog genoeg is om zonder haperen te kunnen streamen. Deze generatie is met de mobiele telefoon opgegroeid en zal vaak alle mogelijkheden die de mobiele telefonie biedt volop gebruiken De werkende generatie heeft vaak juist behoefte aan een telefoon die voor het werk goed geschikt is. Veel geheugen om documenten op te slaan, een snelle verbinding (minimaal 4G maar 5G is nog beter) en een kraakhelder geluid bij het bellen. Voor mensen van een oudere generatie is het vooral belangrijk dat ze kunnen bellen en gebeld worden als ze onderweg zijn. De coronacrisis heeft er wel voor gezorgd dat oudere mensen noodgedwongen meer eigen zijn gewo

  Read more
 4. Beste smartphone mobiele telefoons 2019
  November 24, 2020

  Beste smartphone mobiele telefoons 2019

  De beste smartphones van 2019

  Wanneer je een nieuwe mobiele telefoon wilt kopen, maar niet direct de prijzen wilt betalen voor de nieuwste modellen, dan is het wellicht goed om te kijken naar de beste smartphones van 2019. Deze telefoons zijn stuk voor stuk goede apparaten, maar je betaalt veel minder dan voor de allernieuwste modellen. Was 2018 het jaar van de telefoons met de smalle bezels en de notch (opening voor frontcamera), de nieuwigheden in 2019 waren vooral de 5G smartphones en de telefoons met vouwbare displays. De beste telefoons die in 2019 op de markt zijn gekomen, zijn de volgende.

   

  De Samsung Galaxy S10

  Deze telefoon kwam uit in drie modellen: de S10, S10 plus en S10e. Alle drie de modellen zijn van hoogwaardige kw

  Read more
 5. Beste budget smartphone
  November 24, 2020

  Beste budget smartphone

  Miljoenen smartphone-eigenaaren

  De ene smartphonebezitter is de andere niet. Zo wil de ene over een telefoon beschikken die alle nieuwste technieken, de beste camera’s, de snelste processor etc. heeft. Voor de ander is de telefoon misschien ook onmisbaar, maar men is tevreden met een telefoon waarmee men kan bellen, appen, wat filmpjes bekijken en foto’s maken die niet direct de kwaliteit van een professionele camera hebben. Voor deze laatste smartphone-eigenaar is het goed om voor de aanschaf van een nieuwe telefoon naar een model in de budgetrange te kijken. Daarmee heb je een telefoon die voor een goede prijs veel te bieden heeft.

   

  Diverse mobiele telefoon segmenten

  In het midrange segment zijn veel goede smartphone modellen te vinden. Van de A-serie van marktleider

  Read more
 6. Beste smartphone mobiele telefoons 2021
  November 23, 2020

  Beste smartphone mobiele telefoons 2021

  Beste smartphones van 2021

  Voor degenen die geïnteresseerd zijn in wat 2021 gaat brengen op het gebied van mobiele telefonie volgt hieronder een korte beschrijving van wat er te wachten staat.

   

  Xiaomi

  Het Chinese merk Xiaomi staat bekend om zijn smartphones met uitstekende specificaties die niet onderdoen voor de flagship modellen van andere merken, maar dan voor een gunstige prijs. In 2021 komt Xiaomi met het nieuwe model, de Mi 11. Deze is aangekondigd op 28 december 2020. Het apparaat zal zijn uitgerust met een 6,76 inch QHD display. QHD is een recente technologie waarbij de pixels nog kleiner zijn dan wat we van de gangbare smartphonedisplays gewend zijn. Het beeld is dan zo scherp, dat de vraag is of we dit ver

  Read more
 7. Welke gsm voor 12 jarige
  November 21, 2020

  Welke gsm voor 12 jarige

  Een mobiele telefoon voor kinderen

  Bijna iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon op zak. We kennen allemaal het gemak ervan: je kunt altijd, waar dan ook, even iemand bellen of een whatsapp sturen. En velen van ons gebruiken ook de sociale media om bij te blijven en downloaden apps voor allerlei doeleinden. Je wilt je kinderen ook het gebruik van een mobiele telefoon bijbrengen, maar hoe doe je dat?

   

  Telefoon voor een kind

  Het is goed als kinderen op een jonge leeftijd vertrouwd raken met het gebruik van een mobiele telefoon. Je kan je kind dan ook begeleiden bij het gebruik van de mobiele telefoon, met name ook hoe om te gaan met sociale media en apps. En voor wat betreft het toestel zelf: natuurlijk wil je je kind niet meteen de duurste telefoon geven, want niet ieder kin

  Read more
 8. De goedkoopste mobiele telefoon
  November 20, 2020

  De goedkoopste mobiele telefoon

  Op zich is dat niet zo’n moeilijke vraag, want je kunt her en der, bijvoorbeeld op Marktplaats, al een mobiele telefoon kopen voor een paar tientjes. Ook officieel hoef je niet al te duur uit te zijn, want het is maar net wat je wilt met je mobieltje. Een goed werkende Gsm zit nog onder de 100 euro en er zijn ook tal van smartphones tussen de 100 en 200 euro te krijgen.

  Alles bij elkaar is de vraag naar de goedkoopste telefoon een te karig gegeven om een zinvol antwoord op te geven. Als je echter wat criteria toevoegt, dan wordt het allemaal wat zinniger.

   

  De goedkoopste telefoon per merk

  Dit zou een bijzonder lang verhaal worden als we alle merken zouden vergelijken. Om het wat eenvoudiger te maken nemen we de merken uit onze webwinkel www.midimedia.nl, Apple, Samsung, LG, Xiaomi, Motorola, OPPO en Huawei.

  Read more
 9. Losse toestellen kopen
  November 20, 2020

  Losse toestellen kopen

  Wanneer iemand een nieuwe mobiele telefoon nodig heeft, als eerste mobiele telefoon of ter vervanging van de oude die niet meer werkt, speelt al snel de vraag: koopt men een los toestel met prepaid of sim-only abonnement of neemt men een abonnement inclusief telefoon? Het kopen van een los toestel biedt veel voordelen.

   

  Vrije keuze van telefoon

  Bij de aanschaf van een los toestel, kun je zelf bepalen welke telefoon je wilt. Misschien heb je de voorkeur voor een bepaald merk, of voor bepaalde specificaties. De webwinkel Midimedia.nl heeft een ruime sortering aan mobiele telefoons in alle prijsklassen. Op hun website wordt de mogelijkheid geboden om een filter aan te zetten, waarbij je kan filteren op de minimum- en maximumprijs en ook op een aantal specificaties. Hiermee kun je een voorselectie maken waarmee je het maken van de

  Read more
Pagina