Maandelijkse Archieven: Oktober 2020

 1. Wat kost een telefoon?
  Oktober 29, 2020

  Wat kost een telefoon?

  Mobiele telefoons komen in alle soorten en maten. Je hebt ze van de duurste en meest volledige uitvoering, de zogenaamde flagship modellen, tot de budgettelefoons. Daarom is de vraag “wat kost een telefoon?” niet zo eenvoudig te beantwoorden. De vraag is meer: wat kan en wil iemand er voor uitgeven en wat verwacht men van de telefoon?
  Read more
 2. Fysic senioren telefoon: de mobiele telefoon bij uitstek voor senioren
  Oktober 25, 2020

  Fysic senioren telefoon: de mobiele telefoon bij uitstek voor senioren

  Voor veel mensen die een respectabele leeftijd hebben, valt het niet mee om bij te blijven in de wereld van de mobiele telefonie. Het zicht wordt wat minder en het is moeilijk om op een touchscreen de juiste toetsen aan te tippen. Bovendien heeft zo’n moderne mobiele telefoon allerlei technische snufjes waar men niet op zit te wachten. Voor deze doelgroep zijn er de Fysic senioren telefoons, ontworpen met de senior in het achterhoofd.
  Read more
 3. Beste smartphone mobiele telefoons 2020
  Oktober 20, 2020

  Beste smartphone mobiele telefoons 2020

  Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe smartphone, dan wil je uiteraard een toestel dat aan je wensen voldoet. Het moet een telefoon zijn die past bij je wensen en de specificaties zullen zodanig moeten zijn dat de telefoon een tijd zal meegaan voordat deze specificaties zijn verouderd. Het is allereerst goed om voor jezelf op een rijtje te zetten wat je wensen zijn. Bijvoorbeeld: telt voor jou de prestatie van de camera, de hoeveelheid Gb aan opslag, de snelle processor, is hij snel genoeg om te gamen? Etc. etc.. Onderstaande 5 smartphones komen als beste uit de bus. Allen hebben als OS Android 10.
  Read more
 4. Oude mobiele telefoon
  Oktober 20, 2020

  Oude mobiele telefoon

  De eerste mobiele telefoon is van 1973 en uitgevonden door Martin Cooper van Motorola. Dat was een apparaat van meer dan één kilo. Het enige dat men met deze telefoon kon, was enkele minuten bellen. Het duurde tot in de negentiger jaren dat de mobiele telefoon in Nederland zijn opmars maakte. In 1994 rolden PTT Telecom (later KPN) en Libertel (later Vodafone) hun mobiele netwerken uit. Dit liep nog niet echt storm, de meeste Nederlanders waren niet echt enthousiast en dachten: “waarom moet ik altijd bereikbaar zijn?” en “zonde van mijn geld, ik heb thuis toch een telefoon!” Dat kan men zich nu niet meer voorstellen.
  Read more