Kennisbank

 1. Telefoon zonder abonnement
  April 21, 2021

  Telefoon zonder abonnement

  Telefoon zonder abonnement Je hebt onlangs een smartphone gekocht. Hij bevalt goed, alleen moet je nog een keuze maken betreft het bijhorende abonnement. Maar is dit wel nodig? Of kan een telefoon zonder abonnement ook gunstige kanten hebben? In dit artikel lees je meer betreft een telefoon zonder abonnement.

  Eigendom

  Wanneer je besluit geen abonnement aan je aankoop toe te voegen, dus een telefoon zonder abonnement, ben je vrijwel altijd verzekerd van een mobiele telefoon die ook daadwerkelijk direct (volledig) in het bezit is van jou. Dit is uiteraard gunstig, want zo hoef je je bijvoorbeeld geen zorgen te maken over eventuele looptijd, of over maandelijkse lasten. Ook kan je een nieuwe smartphone aanschaffen wanneer je maar wilt.

  Geen contract en loopduur

  Directe aanschaf van een mobiele telefoon zorgt ervoor dat je (vaak) in

  Read more
 2. Het telefoonabonnement voor je kind
  April 19, 2021

  Het telefoonabonnement voor je kind

  Het telefoonabonnement voor je kind Heb je wel eens een schoolplein bekeken? Dan hebben we het niet alleen over de middelbare school, maar ook al voor de hogere klassen van het basisonderwijs. Het is vergeven van kinderen met een mobiele telefoon in hun hand. Helaas blijft dat gebruik van de smartphone niet alleen beperkt tot tijden dat de kinderen pauze hebben, maar ook op zo ongeveer alle andere momenten van de dag. De hedendaagse jeugd lijkt haast wel vastgenageld te zijn aan hun mobieltje en voor al dat gebruik moet wel betaald worden. Om onverantwoord hoge kosten te vermijden moet je met een paar dingen rekening houden en is het mogelijk hier en daar wat grenzen in te stellen. Gelukkig maar!

  Is zo’n smartphone voor je kind wel nodig?

  Menig ouder zou deze vraag graag ontkennend willen beantwoorden, maar daar zullen de kinderen het niet mee eens zijn. De belang

  Read more
 3. Smartphone 128 GB
  April 17, 2021

  Smartphone 128 GB

  “Maak geheugen vrij om deze applicatie te gebruiken” “Geheugen vol, verwijder onnodige video’s en foto’s”. Je kent het wel, wie heeft dit soort melding niet ooit een keer gehad? Je bent op vakantie, je wil graag mooie foto’s en video’s maken en na één filmpje van negen seconde, krijg je al een melding dat je telefoon vol zit en je je camera niet meer kan gebruiken. Met je handen in je haren op zoek naar video’s die weg kunnen om ruimte vrij te maken voor nieuwe. Vaak blijft je telefoon hangen door het beperkte geheugen wat vol zit, ook wordt je telefoon dan steeds trager en trager. Om dit te voorkomen en zonder na te denken je telefoon kunnen gebruiken, zonder elk uur of elke dag bepaalde, waardevolle documenten, foto’s, of filmpjes te verwijderen, is een smartphone die beschikt over 128 GB wellicht een oplossing voor jou als jij je hierin herkent.

  Wat is

  Read more
 4. Smartphones met 5G
  April 16, 2021

  Smartphones met 5G

  5G is beschikbaar in Nederland en met een smartphone die 5G kan ontvangen, ben jij helemaal klaar voor de toekomst. Maar wat is 5G nou precies, is een smartphone dan duurder, wat zijn de voordelen hiervan en welke smartphones zijn verkrijgbaar die 5G kunnen ontvangen? Zo ging mijn hoofd in het begin ook. Ik heb alle antwoorden hieronder op een rijtje gezet zodat je kunt afwegen of een smartphone met 5G een mogelijke optie is voor nu of in de toekomst.

  Wat is 5G?

  5G is de vijfde generatie van mobiel internet. Over de invoering van 5G in Nederland is veel ophef en discussie ontstaan, omdat de straling niet goed zou zijn voor de mens. De nieuwe technologie is echter nodig, omdat het mobiele dataverbruik groeit en zal blijven groeien. Daarnaast is een snel en vooral veilig netwerk goed voor de economische ontwikkelingen. Eén van de verbeteringen die 5

  Read more
 5. Beste gsm-smartphone in 2021
  April 15, 2021

  Beste gsm-smartphone in 2021

  We weten allemaal hoe moeilijk het kan zijn om een lastige beslissing te maken in je leven. Laat staan als hier ook nog eens de factor geld bij komt kijken. Ben je op zoek naar de beste smartphone van dit moment, de beste smartphone van 2021? Dan ben je op de juiste plek. Ik heb onderzocht wat de beste telefoons van dit moment zijn. Verschillende merken van smartphones, verschillende kwaliteiten en verschillende looks. De hoeveelheid aan keuze zal enigszins worden beperkt.

  Gsm of smartphone?

  Bellen, sms’en, internetten, apps downloaden, foto’s maken, dat kan bijna elke telefoon tegenwoordig toch? Dit is echter een misvatting en vaak wordt de smartphone een gsm genoemd. Niets is minder waar, want de mogelijkheden van een gsm zijn strikt beperkt. De afkorting van gsm staat voor global system for mobile communications. Een gsm en een smartphone zijn

  Read more
 6. Wat kost een Samsung telefoon?
  April 14, 2021

  Wat kost een Samsung telefoon?

  Het Koreaanse, bekende topmerk, Samsung, vooral bekend van telefoons. Het bekende bedrijf maakt echter veel meer dan alleen telefoons. Het bedrijf maakt ook producten zoals televisies, wasmachines, schepen, laptops, koelkasten en meer. Doordat het bedrijf zoveel produceert en zoveel verschillende smartphones verkoopt, is het soms lastig om door het bos de bomen nog te zien, want hoeveel betaal je tegenwoordig nou eigenlijk voor een Samsung telefoon en wat zijn de verschillende opties?

  Het ontstaan van Samsung

  Op 1 maart 1938 is Samsung opgericht in Zuid-Korea. Toen Samsung werd opgericht door Lee Byung-Chull was het bedrijf nog niet gericht op elektronica. Het begin als een klein bedrijfje dat gedroogde Koreaanse vis, fruit en groente

  Read more
 7. Eenvoudige telefoon voor ouderen
  April 13, 2021

  Eenvoudige telefoon voor ouderen

  Voor de meeste senioren geldt dat zij graag over een smartphone beschikken om via sociale media in contact te blijven met familie en vrienden, zeker nu we elkaar in de coronacrisis niet zo vaak kunnen bezoeken. Het nadeel van de hedendaagse smartphone is echter dat deze gericht is op een jongere markt. Dat wil zeggen dat de aangeboden mobiele telefoons veelal niet de oudere generatie aanspreken. Wat niet wil zeggen dat iemand die ouder is niet graag een smartphone bezit, in tegendeel. Een grootvader of grootmoeder zal bijvoorbeeld de berichten willen volgen die door de kleinkinderen op facebook of instagram worden gezet. Of men wil bellen en berichten ontvangen en versturen via Whatsapp. Daarom zijn er voor deze generatie speciale senioren mobieltjes. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een oude mobiele telefoon te gebruiken, die misschien wat makkelijker te bedienen is. Maar w

  Read more
 8. Mobiele telefoon met grote toetsen
  April 13, 2021

  Mobiele telefoon met grote toetsen

  Voor mensen die op leeftijd zijn, is het soms niet meer makkelijk om een smartphone te bedienen. De virtuele toetsenborden hebben vaak kleine lettertjes die moeilijk te lezen zijn, laat staan goed aan te tikken. Zeker wanneer je niet echt een vaste hand hebt, kan dat behoorlijk lastig zijn. Nu zijn er wel instellingen op de telefoon waarmee je het lettertype groot kan zetten en er zijn ook virtuele keyboards te downloaden die extra grote letters hebben, maar veel soelaas biedt dat niet. Dan is het beter om een mobiele telefoon met grote toetsen te hebben. Behalve de kleine lettertjes, kan ook de bediening van een hedendaagse smartphone lastig zijn.

  Eenvoudige telefoon voor ouderen

  Voor senioren zijn er speciale senioren mobieltjes. De verschillen met een gewone mobiele telefoon of smartphone zijn:

  • Deze telefoons hebben software die het toestel gebruiksvr

  Read more
 9. Apple mobiele telefoons
  April 12, 2021

  Apple mobiele telefoons

  Begin van deze eeuw kwam de eerste iPod van Apple op de markt. Dit was revolutionair omdat de iPod kleiner was dan de MP3 spelers die toen op de markt waren en een modern en fris design had. Ook de softwareiTunes – was anders dan wat men gewend was van de gebruikelijke MP speler. Apple was destijds niet de gigant zoals men deze nu kent, maar de iPod heeft zeer zeker er aan meegeholpen om deze gigant te worden. De eerste iPod en de daarna volgende modellen waren razend populair. Toen daarna in 2007 de eerste mobiele telefoon van Apple, de iPhone, op de markt kwam, ging dat niet anders. Ook deze sloeg in als een bom en tot op heden zijn de meeste gebruikers van de mobiele telefoon van Apple dit merk trouw gebleven. “Eens een iPhone, altijd een iPhone.”

  Geschiedenis van de mo

  Read more
Pagina
Search engine powered by ElasticSuite