Galaxy M12

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Samsung Galaxy M12 64GB 

De Samsung Galaxy M12 is een toestel waar je niet te veel geld voor hoeft neer te leggen, zonder dat je inlevert op de belangrijkste smartphonefeatures! Zo heeft de M12 een lekker grote accu en zuinige hardware, waardoor hij lang meegaat op een batterijlading.

Deze variant van de M12 komt met 64GB aan opslaggeheugen, die je eenvoudig uitbreidt met een microSD-kaartje. Samen met het geribbelde reliëf van de achterkant heeft de Galaxy M12 een mooi en opvallend uiterlijk.

Vierdubbele camera achterop

Achterop de Galaxy M12 zitten vier verschillende camera’s. De hoofdlens heeft een resolutie van 48 megapixels, waarmee je mooie scherpe foto’s maakt. Daarnaast zit er op de M12 nog een macro- en ultragroothoeklens, en ook een dieptesensor.

De macrolens gebruik je om mooie close-ups te maken met veel detail. De ultragroothoeklens laat meer van de omgeving toe in één shot, waardoor je een breder beeld krijgt. De dieptesensor gebruikt je bij portretfoto’s, waar de diepte wordt gebruikt om een wazig effect aan de achtergrond te geven.

Uitbreidbare opslag

Deze variant van de Galaxy M12 heeft 64GB aan opslaggeheugen. Hier kom je best een tijdje mee door, alleen het kan zijn dat je na een tijdje nét wat meer opslag nodig hebt. Gelukkig breid je de opslag eenvoudig uit met een microSD-kaartje. Zo hoef je je om opslaggeheugen geen zorgen te maken!

Zuinige hardware

De hardware van de M12 is krachtig genoeg voor de alledaagse smartphonetaken: Whatsappen, bellen en e-mailen bijvoorbeeld. Toch is de hardware ook lekker zuinig, wat ervoor zorgt dat de batterij een stukje langer meegaat! De zwaarste 3D-games zullen waarschijnlijk wel wat haperen.

Grote batterij van 5000mAh

De batterij zelf van de Galaxy M12 is ook nog eens lekker groot. Dankzij de capaciteit van 5000mAh gaat deze telefoon gemakkelijk een hele dag mee op een batterijlading. Nog sterker, als je een beetje rustig aandoet, dan gebruik je de M12 zelfs meerdere dagen op één keer opladen!

Search engine powered by ElasticSuite