Galaxy A33

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Samsung Galaxy A33 5G 128GB 

Smartphones heb je in verschillende soorten, maten, en prijzen. Het belangrijkste is, is de telefoon zijn prijs wel waard? Bij de Samsung Galaxy A33 5G 128GB zit je daar wel goed, want deze telefoon biedt erg veel waar voor zijn geld! Samsung heeft namelijk alle middelen gestopt in de specificaties die er écht toe doen.

Dit toestel van Samsung heeft bijvoorbeeld een mooi scherm van 6,4 inch met een prima resolutie. Ook is hij lekker snel dankzij de Samsung Exynos 1280-chip en maak je goede foto’s met de 48-hoofdcamera. Deze uitvoering heeft GB opslaggeheugen zodat je genoeg ruimte hebt voor al je apps en bestanden.

Handige NFC-chip en 5G-verbinding

NFC staat voor near field communication, dit is een functionaliteit die met zich meeneemt dat je bijvoorbeeld pinbetalingen kunt uitvoeren met je smartphone. Als je je portemonnee vergeet is dit dus geen probleem, je betaalt gewoon met je telefoon! Op het toestel is het mogelijk om 5G netwerk te ontvangen. Met 5G netwerk ben je verzekerd van heel snel internet op je telefoon.

Batterij die een hele dag mee kan

Een krachtige batterij, dat heeft deze Samsung Galaxy A33 5G 128GB. De batterij in dit mobieltje beschikt namelijk over meer dan 4000mAh! Hiermee hoef je je apparaat sowieso een dag niet op te laden. de Samsung Galaxy A33 5G 128GB is uitgerust met een mid-range processor, die de dagelijkse apps zoals whatsapp en facebook, zonder moeite draait.

Leuke camera

Deze telefoon beschikt op de achterkant over vier camera's, een hoofdlens-, ultra-groothoek-, macro- en diepte-lens. De hoofdcamera heeft een resolutie van 48 megapixels en maakt samen met de extra lenzen in bijna alle situaties duidelijke foto's! De software helpt je bij het uitzoeken van je juiste instellingen zodat elk plaatje goed uit de verf komt.

Diepe contrasten dankzij AMOLED-techniek

Deze smartphone zorgt ervoor dat zwarte kleuren ook echt pikzwart zijn. Dit wordt mogelijk gemaakt door gebruik van een AMOLED scherm, waarbij elke individuele pixel uitgeschakeld kan worden. Dit super scherpe scherm met een full-HD resolutie laat je Netflix kijken in hoge kwaliteit. Bij het scrollen zie je minder haperingen. Het toestel heeft namelijk een refresh rate van 90Hz zodat het beeld vloeiend zal overlopen.

Beschermd tegen ongelukjes zoals in het toilet vallen

Wil je dat je telefoon beschermd is tegen waterongelukjes, zoals het per ongeluk in het toilet vallen? Kies dan voor een telefoon met een minimale waterdichtheid van IP67-certificering. Hij is goed bestand tegen water en stof, je kunt hem zelf onderdompelen tot een diepte van 1 meter zonder dat er iets kapot gaat!

Vinger op je scherm en gaan

Deze telefoon van Samsung heeft zijn vingerafdruksensor achter het scherm zitten. Je kan je vinger gewoon op je scherm leggen en dan ontgrendel je jouw telefoon op een snelle maar vooral ook veiliger manier. Dit is erg fijn aangezien je deze scanner ook kunt gebruiken om digitale betalingen mee te doen en om bijvoorbeeld in te loggen bij je provider.

Search engine powered by ElasticSuite