Galaxy A03s

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Samsung Galaxy A03s 3GB/32GB 

Als je op zoek bent naar een betaalbare en betrouwbare smartphone, dan is deze Galaxy A03s een leuke optie! Met deze telefoon krijg je toegang tot de vele functies en kwaliteit van Samsung zonder de hoofdprijs je betalen.

De telefoon komt met drie camera's, een grote batterij en hardware geschikt voor alledaagse taken. Deze uitvoering heeft 32GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen en een mooi ogende kleuren. Het scherm is 6.5 inch groot, waardoor je lekker een film of serie kijkt op de A03s!

Drie camera's achterop

Op de achterkant van deze Galaxy A03s 32GB  vinden we drie cameralenzen waarmee je mooie momenten goed vastlegt. De telefoon maakt misschien geen foto's van professionele kwaliteit, maar de plaatjes die je schiet zijn prima geschikt voor social media!

Groot scherm

Aan de andere kant van de telefoon vinden we een groot 6.5-inchscherm, met een kleine inkeping voor de voorcamera. Omdat dit scherm lekker groot is, is deze telefoon ideaal om films te kijken en series te bingen! De resolutie is wel aan de lage kant, maar hierdoor verbruik je wel minder stroom!

Erg goede accuduur

Met de Galaxy A03s maak je je absoluut geen zorgen om een lege batterij. Deze telefoon heeft namelijk een flinke 5000mAh-accu, die op zichzelf al voor veel stroom zorgt. Echter heeft de A03s ook erg zuinige hardware, waardoor je gemakkelijk meerdere dagen met één lading doet!

32GB aan opslag

De telefoon komt standaard met 32GB aan opslagruimte, waarvan een deel gereserveerd is voor het besturingssysteem. Dit is genoeg om al je standaard-apps en wat foto's op op te slaan. Als je meer ruimte nodig hebt voeg je dit eenvoudig toe door middel van een SD-kaartje!

Search engine powered by ElasticSuite