Galaxy A03

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Samsung Galaxy A03 

Zoek jij een budgettelefoon zonder te veel poespas, maar die wel de standaard taken prima aankan én een leuk prijskaartje heeft? Dan is deze Samsung Galaxy A03 een slimme keuze. Met dit toestel kun je prima appen, eenvoudige spelletjes spelen en op sociale media, maar je betaalt niet de hoofdprijs. Daarnaast heeft de Samsung Galaxy A03 twee camera’s aan de achterkant van het toestel, een 6.5 inch scherm en een 5000mAh-batterij.

48 megapixel-camera

Maak met de Galaxy A03 prima alledaagse foto’s dankzij de 48 megapixel hoofdcamera. Met de dieptecamera kun je kun je zelf de focus op de voor- of achtergrond aanpassen dankzij de Live Focus-effect. Naast deze twee camera’s heeft deze telefoon nog aan de voorkant een camera om makkelijk te videobellen en selfies te maken. Je vindt deze camera in de V-vormige inkeping.

Sterke batterij

Met de 5000mAh-accu van dit toestel kun je makkelijk een dag op stap zonder aan opladen te denken. Je kunt ook tegelijkertijd je telefoon opladen en naar muziek luisteren via bedrade oordopjes of koptelefoon, want de Galaxy A03 heeft daar een aparte ingang voor.

Scherm

Volg makkelijk films en series met het 6.5 inch scherm, wat groter is dan het gemiddelde scherm. Samsung heeft gekozen voor een IPS-LCD scherm, waardoor kleuren er zo realistisch mogelijk uitzien. Ook kun je met deze telefoon HD kijken, wat goed uitkomt als je alle details van die nieuwe blockbuster wil zien.

Search engine powered by ElasticSuite