Moto G60s

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Motorola Moto G60s

De Motorola Moto G60s is een voordelige smartphone die speciaal is gemaakt voor alle vormen van multimedia. Dit zit 'm vooral in het mooie display, die erg groot is en een hoge verversingssnelheid heeft. Hierdoor biedt deze blauwe G60s erg veel waar voor zijn geld!

De G60S komt met 128GB aan opslaggeheugen die is uit te breiden. Ook is er 6GB aan werkgeheugen aan boord, voor goede multitasking. Een vingerafdrukscanner vinden we aan de achterkant van het toestel, waarmee je je telefoon makkelijk en snel ontgrendelt.

Groot display voor multimedia

Het beeldscherm van de Moto G60s is een LCD met een diagonaal van wel 6.8 inch. Hierdoor is het scherm lekker groot en dus heb je veel schermruimte! De Full HD-resolutie zorgt er ook voor dat tekst een beelden er haarscherp uitzien. Ook heeft het display een verversingssnelheid van 120Hz.

Zo gebruik je de Moto 60s ideaal voor allerlei vormen van multimedia. Van lange teksten tot videos en series, en van multitasking tot mobiele games. De hoge verversingssnelheid zorgt ervoor dat bewegende beelden erg soepel lopen, wat echt een stuk comfortabeler is voor je ogen.

Camerasetup met drie lenzen

Achterop de Moto G60s vinden we drie verschillende lenzen. De hoofdlens heeft een resolutie van 64 megapixels en schiet daardoor mooie scherpe kiekjes. Daarnaast vinden we een ultragroothoeklens, waarmee je weidse foto's eenvoudig maakt. Als laatste is er een macrolens voor close-ups.

Grote batterij van 5000mAh

In de G60s van Motorola zit een grote accu, met een capaciteit van wel 5000mAh. Volgens Motorola gaat deze accu wel twee hele dagen mee, als je je telefoon normaal gebruikt. Zo hoef je je geen zorgen te maken of je wel genoeg stroom hebt. Opladen gaat via de meegeleverde 50W-lader.

Geheugen is uit te breiden

De 128GB aan intern geheugen is uit te breiden met een microSD-kaartje. Zo. Heb je altijd genoeg opslag over. Ook kan je ervoor kiezen om in plaats van de microSD-kaart een extra simkaart te gebruiken. Zo gebruik je twee telefoonnummers op één toestel.

Search engine powered by ElasticSuite