G50

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Motorola Moto G50 

Ben jij op zoek naar een betaalbare telefoon waarmee je toch al je smartphonetaken uit kunt voeren? Dan is deze Motorola Moto G50 misschien wel een goede keuze voor jou! Hij heeft geen onnodige functies die je toch niet gebruikt en heeft daarom ook een klein prijskaartje!

Deze telefoon van Motorola heeft een IPS-LCD-scherm van 6,5 inch waar beelden en tekst duidelijk op worden weergegeven. Je gebruikt deze smartphone om mee te bellen, om je bankzaken mee te regelen, om muziek mee te luisteren en om af en toe een leuke foto te maken!

Een scherm met een hoge verversingsnelheid

Op zoek naar een telefoon met een hoge refresh rate? Zoek dan niet verder! Deze smartphone van Motorola beschikt over een verversingssnelheid van 90 Hz. Zo ben je altijd voorzien van vloeiende beelden. Op het IPS-LCD scherm van deze Motorola Moto G50 64GB Grijs, zien kleuren er realistisch uit.

Prima processor voor de dagelijkse taken

Onder de motorkap van deze Motorola Moto G50 64GB Grijs vind je een mid-range processor. Dit betekent dat het toestel krachtig genoeg is voor de alledaagse apps, zoals bijvoorbeeld whatsapp, mail en facebook. Dit toestel is voorzien van 5G connectiviteit. Hierdoor kan je razendsnel mobiel internetten.

NFC chip voor als je je pinpas bent vergeten

Doordat deze telefoon is voorzien van een NFC chip, kun jij voortaan contactloos betalen in de winkel met je telefoon. Heel handig voor als je je pinpas bent vergeten. Heb je te weinig ruimte om je foto's op te slaan op je telefoon? Dit toestel is uit te breiden met een geheugenkaartje.

Vingerafdrukscanner op de achterkant

Je toestel is eenvoudig beveiligd met de aanraking van je vinger. Dankzij de geïntegreerde vingerafdrukscanner op de achterkant leg je jouw vinger op de scanner om het toestel te ontgrendelen. Dit gebeurt snel en nauwkeurig waardoor dit een veilige manier is om ervoor te zorgen dat alleen jij bij je apps en multimedia kunt.

Accu met een grote capaciteit

Dit toestel beschikt over een flinke accucapaciteit. Zo kan je flink gamen, veel muziek luisteren en Social media uitspelen zonder dat je met een lege batterij komt te zitten. Opladen gaat lekker vlot dankzij de meegeleverde snellader van 15Watt.

Search engine powered by ElasticSuite