Apple AirTag (4 stuks)

Niet op voorraad
€ 119,00
iDeal

Apple AirTag Wit 4-Pack

Apple heeft een gadget uitgebracht die ervoor zorgt dat je nooit meer je spullen kwijtraakt: de Apple AirTag. De AirTag is een kleine accessoire die je aan allerlei voorwerpen vast kunt maken en een signaal naar je iPhone uitzendt zodat je altijd weet waar ‘ie is! In deze verpakking vind je niet één, maar vier AirTags, zo kun je meerdere voorwerpen altijd terugvinden.

De locatie van je AirTags houdt je eenvoudig bij via je iPhone. De functie is vergelijkbaar met de Find My app van Apple, waarmee het ook mogelijk is om je Apple apparaten op te sporen. Met de AirTag is het nu dus ook mogelijk om niet elektronische voorwerpen te tracken.

Ultra-Wideband

De Apple AirTag gebruikt twee technologieën voor het tracken van voorwerpen. De eerste is Bluetooth, maar de tweede, Ultra-Wideband, is echt interessant. Deze techniek is veel preciezer dan Bluetooth voor locatiebepaling, waardoor je precies weet waar je AirTag zich bevindt! Daarnaast gebruikt de FindMy app de camera en GPS van jouw iPhone om een erg nauwkeurig de positie van de AirTag te bepalen vanaf jouw iPhone.

Meer informatie
ModelApple AirTag (4 stuks)
Manufacturer Part NumberApple AirTag 4Pack
KleurenWit
Universeel
Inhoud verpakkingApple AirTag 4Pack
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Apple AirTag (4 stuks)
Uw waardering
Search engine powered by ElasticSuite