Geheugenkaarten

Categorieën

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wanneer u veel bestanden op uw mobiele telefoon of tablet wilt opslaan zoals foto's en video's is het raadzaam om een geheugenkaart te kopen. Het geheugen van de meeste smartphones en tablets kan namelijk worden uitgebreid met een geheugenkaart. Het meest voorkomende geheugenkaarten zijn de microSD kaarten. De microSD geheugenkaarten zijn er in 3 soorten:

  • SD is de eerste soort en ondersteunt SD-kaarten en microSD-kaarten tot een opslag van 2 GB
  • SDHC is een nieuwere en snellere soort en ondersteunt SD-kaarten en microSD-kaarten met een opslag capaciteit van 2 GB tot 32 GB
  • SDXC is de nieuwste soort en heeft, naast een flinke snelheids-verbetering, opslag-mogelijkheden van 32 GB tot 2 TB.

Bij MidiMedia.nl verkopen wij de geheugenkaarten vanaf 16 GB. Op deze pagina ziet u een overzicht van alle geheugenkaarten uit ons assortiment overzichtelijk op een rij. Wij hebben voornamelijk gekozen voor de geheugenkaarten van Kingston en Samsung. Dit omdat de microSD, microSDHC en microSDXC kaartjes van Kingston en Samsung de meest compatibele en de snelste geheugenkaarten zijn voor smartphones en tablets. Hiernaast zijn de microSDHC en microSDXC geheugenkaarten uit de EVO en de PRO-serie van Samsung waterafstotend, magneetproef, bestand tegen extreme temperaturen en beschermd tegen de röntgenstralen. Op dit moment hebben wij de 16GB, 32GB, 64GB en 128GB microSD- geheugenkaarten van Kingston, Samsung en SanDisk op voorraad.

Search engine powered by ElasticSuite